2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 104 پست
من خودش باعث شد ازش متنفر بشم

چش قشنگ😁😅

زندگی یک فرصت کوتاهه بی خیال باش هرچه دوست داری انجام بده این زندگی خوابی بیش نیست رویای شیرین و کابوس ترسناک دارد که هردو واهی و گذراس و بزودی بیدار خواهیم شد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مث خوره افتاده ب جونم ...چرا اخه☹

نمیدونم....

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
فراموش نميشه اما كمرنگ ميشه. من بعد ٧سال جداشدم.الان يسال ميگذره اما هنوزم حسرتش كنج دلمه. اما عاد ...

الان طوری شدم ک ب هیشکی حتا اعتمادم نمیتونم بکنم☹

دلِ من هرچه غلط بود فراوان کردی..

با اونجا ک گفتی بعد اون هیچ مردی ب دلت نمیشینه و باهات موافقم من الان خود اونو هم دیگ فراموش کردم (دلیل فراموشیم هم اینه ک با تقدیرم کنار اومدم )ولی دیگ اصلا نمیتونم عاشق باشم اصلا نمیدونم دوسداشتن چجوری هست 

چطور؟

یک کارهایی کرد اصلا خاک تو سرش به شوهرم گفته بود اره باهام بوده و تا ته خط باهم رفتیم البته قبل ازدواج با همسرم 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
نمیدونم تو اون سن چه هورمون کوفتی ایی ترشح میشه که اون آدمو تا آخر عمر نمیشه فراموش کنی تقریبا ده سا ...

منم همش خوابشو میبینم😢💔

دلِ من هرچه غلط بود فراوان کردی..

من ۱۴ سالگیم متاسفانه عاشق شدم یه طرفه هم بود هر باز میدیدمش قلبم تند میزد غیر از اون چشمم نمیدید کسیو ۱۷ سالگیم اعتراف کردم بهش😥😓😒☹اما اون جواب منفی داد و خلاصه من عاشق موندم ۱۸ سالگیم رفت خواستگاری کسی 😥اون موقع واقعا شکستم😥😥😥امسالم عروسیش بود اتفاقا تو عروسیشم رقصیدم😥😥😥😥هر خواستگاری که بیاد متاسفانه ناخوادآگاه ذهنم مقایسش میکنه با اون😣😥ولی الان دیگه برام مهم نیست اصلا فکر نمیکنم بهش جاییبودنی نگاش نمیکنم اصلا 😄 اصلا مهم نیست برام چه گوهی میخوره با زن عتیقش🤣

بیشتر تصورات دلخواه شماس که میمونه شاید اگه برگرده و شرایط واقعیشو بدونید اصن ازش خوشتون نیاد

زندگی یک فرصت کوتاهه بی خیال باش هرچه دوست داری انجام بده این زندگی خوابی بیش نیست رویای شیرین و کابوس ترسناک دارد که هردو واهی و گذراس و بزودی بیدار خواهیم شد.