2777
2789
اگه بتونی کاهو کلم و سینه مرغ و سفیده تخم مرغ و جایگزین وعده های دیگت کنی زودتر لاغر میشی

کرفس میخورم بیشتر و کلم

لامصب اصلا سینه مرغ دوست ندارم 

اما چون میل ب شیرینی دارم امروز میخوام برای خودم تخم مرغ ابپز کنم ک جلوی هوسمو بگیره

اسی چن کیلویی؟ هزار کالری خیلی کمه زود میری تو استپ خوشال نباش

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم شدید دنبال لاغری هستم ۶۴   ۱۶۵ الانم 

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

من خیییلی گشنم میشه و ضعف دارم 

مولتیم بخوری اشتهارو زیادتر میکنه 

مقوی هم میخورم اما گشنم همش و بی حال میشم 

1300 کالریم من 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
سبزیجات فیبر بخور ک جلو اشتهاتو بگیره

سیب 

هویخ 

خیار 

میخورم اینارو 

لوبیا سبز بامیه و کرفسم میپزم 

اما بازم اشتها زیاد 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بنظر من اگه تصمیم به لاغری داری فقط برو کلینیک هرا تو ستارخان

من پارسال رفتم تو ی دوره 14 کیلو لاغر شدم و دیگه هم برنگشت

اگه بخوای ادرس سایت و شماره تماسش رو بهت میدم برو سر بزن

https://heraclinic.ir/

66933906 - 66933869

با چه روشی!؟

من یک رژیم چند وقت پیش توی یک مقاله خوندم. رژیم فستینگ بود اسمش خیلی خوبد بود و به برنامه زندگی من میخورد قشنگ. لینک مقالهشو میزارم اینجا هر کی خواست بره یک نگاهی بندازه

https://drpharmo.com/بهترین-رژیم-لاغری/

مامن من اضافه وزن خیلی زیادی داشت تا اینکه رفت پیش دکتر تینا جعفری و ایشون بهش رژیم لاغری پالئو رو پیشنهاد داد و الان قشنگ به وزن ایده آل خودش رسیده و خیلی هم از رژیمش راضی بود.