2777
2789
عنوان

ریفلاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 61 پست
من سونو نبردم ولی از 2 ماهگی رفلاکس پنهان داشت خیلی زجر میکشید بچه ام 

پسر من شير خشكيه از سه روزگي شير خشك ببلاك اي آر خورد مخصوص رفلاكس اگه شيرش عوض ميشد بالا مياورد خلاصه يه دكتر از ١٥ روزگي رانيتيدين داد ، دادم بدتر شد ، امپرازول داد خيلي بد بود جفتش هم بعد يك هفته قطع كردم بدتر شده بود ، تا ٤/٥ ماه بود دكتر عوض كردم و گفت نحوه شير دهي رووتغيير بده زمان بنديش و حجمشو خلاصه كه بهتر شد گفت اگه بهتر نشد ببر سونو تا اگه بود اون موقع دارو بدن نه سر خود كه وقتي ديدم بهتر شده نبردم سونو ، الان كه ده ماهشه خيلي كم شده خيلي

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹
من دحترم رفلاکس خیلیشدید وحشتناک بود جوری ک از درد رفلاکس ففز جیغ میزد نه خواب داشت نه خوراک ...بهش ...

بارهنگ چیه

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسر من شير خشكيه از سه روزگي شير خشك ببلاك اي آر خورد مخصوص رفلاكس اگه شيرش عوض ميشد بالا مياور ...

شاید رفلاکس نداره ...چون رفلاکس خیلی بی قراری میکنه بچه و اصلا نمیتونه بخوابه ...اگه خوب شده حتما کولیک داسته و بد شیر میدادی که بالا میاورد....چون بچه رفلاکسی بدون دارو نمیشه جلوی بی قراریاشو گرفت

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
شاید رفلاکس نداره ...چون رفلاکس خیلی بی قراری میکنه بچه و اصلا نمیتونه بخوابه ...اگه خوب شده حتما کو ...

واقعا؟ دخترمن بیقراری نداره فقط بعضی وقتا بیقراری میکنه تامیبریمش بیرون اروم میشه،

نکنه اصلا ریفلاکس نداره چون سنو نبردمش😓

شاید رفلاکس نداره ...چون رفلاکس خیلی بی قراری میکنه بچه و اصلا نمیتونه بخوابه ...اگه خوب شده حتما کو ...

يعني وقتي از نوزادي در ميان و ميشن يكسال هم بي قرارن ؟ 

واقعا؟ دخترمن بیقراری نداره فقط بعضی وقتا بیقراری میکنه تامیبریمش بیرون اروم میشه، نکنه اصلا ریفلاک ...

ببين اين دكتر آخريه كه ميبرمش خيلي با تجربس يه آقاي پيره انقد دعوام كرد كه بدون سونو حتي يك هفته رانيتيدين دادم گفت سونو رفلاكس رو مشخص ميكنه