2777
2789
عنوان

ریفلاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 61 پست
اول رانتیدین دادم حالام امپرازول بعده این چیه؟!!

من رانیتیدین دادم بعد نکسیوم بعد لانزو بعد آمپرازول و بعد بازم رانیتیدین و بعدشم آمپرازول ...16 ماهگی خوب شد پسرم 😩

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من رانیتیدین دادم بعد نکسیوم بعد لانزو بعد آمپرازول و بعد بازم رانیتیدین و بعدشم آمپرازول ...16 ماهگ ...

من نکسیوم ولانزوندادم هنوز

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
دخترمنم همین حدوداس، بخدا خون به دل شدم دیگه، بچت غذا خوب میخوره؟

به زورمیدم معمولانمیخوره پدرمودرمیاره😔

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

من دحترم رفلاکس خیلیشدید وحشتناک بود جوری ک از درد رفلاکس ففز جیغ میزد نه خواب داشت نه خوراک ...بهش دارو های مختلف دادم...رانیتیدین...امپرازول.زانتاک....پنتو پرازول ....فقط پنتو پرازول روش جواب داد ک اونم تا میخورد خوب بود هربار دکتر خواست داروشو قطع کنه و یاکم کنه باز علایمش برمیگشت...الان دوسال و سه ماهه اس و تمام این مدت رفلاکس داشته و دارو میخورده و خوب نشده رفلاکسش...بعد به طور اتفاقی برا خودم رفتم دکتر طب سنتی دخترمم بغلم بود بعد یهو دکتره بهم گفت دخترت رفلاکس داره گفتم اره هرکار کردم خوب نشده....گفت هیچ دارویی نده تنها اینو ک میگم بده خوب میشه....بهم گفت هرشب موقع خواب کمی بارهنگ بجوشون عرق نعنا کمی اضافه کن لهش بده یه استکان بخوره...تا چهل شب مداوم یا صدو بیست شب ادامه بده خوب خوب میشه....منم همینکارو کردم..داروهاش قطع کردم و این دادم ....الان نه بالا میاره نه علایم رفلاکس داره...اشتهاش عالی شده...وزن گیریشم خوب شده

من نکسیوم ولانزوندادم هنوز

نکسیوم از همه بهتر جواب میده سخت پیدا میشه اما بهتر از این داروهاست 

خودت و بچه ات و عذاب نده 

اگه بهت یک دوم داد نکسیوم چهل بگیری چهار قسمت کنی به صرفه تره برات البته اگه دکتر تجویز کرد