2777
2789
عنوان

گشایش بخت

2256 بازدید | 32 پست

لطفا راجع به دعا یا سفره ای که برای گشایش بخت جواب داده واستون و حاجت گرفتین معرفی کنین بهم! من میخوام برای کسی بگیرم، واسه خودم نمیخوام

اگه میشه دعا هم بکنید براش که زودتر بختش باز بشه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شا الله به موقع با بهترین فرد و موقعیت با زندگی سالم و پایدار ازدواج کنه 

منم مجردم و برای بختمم دعا میکنم تا ادم درست و متناسب بهم بخوره 

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
به اون کسی بگو ماها شوهر کردیم چیکار کردیم بمون خونه بابات وپادشاهی کن

همه که خونه‌باباش گل‌و‌‌بلبل نیست بعضی خانواده ها نمیدونی چقدر فشار میارن به دخترشون 

جدا از این اخه ادم چقدر تنها بمونه همه نیاز به همدم دارن 

🇹🇷Tanri Türk'e Yar olsun 🇹🇷

دعای مقاتل بن سلیمان روزی صدتا میگن رد خور نداره من که فعلا جواب نگرفتم ولی میدونم میگیرم الان یه سریا میگن شوهر برا چیته بهشون توجع نکن خودشون خرشون از پل گذشته میان مثلا تو رو نصحیت میکن شوهر اله شوهر بله  

همه که خونه‌باباش گل‌و‌‌بلبل نیست بعضی خانواده ها نمیدونی چقدر فشار میارن به دخترشون  جدا از ا ...

درست میگی عزیزم

تو خونه و خانواده اصلا مشکلی نداره

فقط تنهاست.یعنی حتی دوست پسرم نداره

۹ شب شبی ۹ بار دعای توسل بخون و هدیه کن به امام جواد و نیت کن اگر از فلان ولادت یکی از امامها تا فلان ولادت حاجت روا شدی مثلا خرما بدی یا دو رکعت نماز بخونی هرچی دوست داری

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
دعای مقاتل بن سلیمان روزی صدتا میگن رد خور نداره من که فعلا جواب نگرفتم ولی میدونم میگیرم الان یه سر ...

من نمیتونم الان دعا رو سرچ کنم توی گوگل.اگه دارین میشه بفرستین

و اینکه بگین صدتارو چجوری باید براش بخونم؟

همه که خونه‌باباش گل‌و‌‌بلبل نیست بعضی خانواده ها نمیدونی چقدر فشار میارن به دخترشون  جدا از ا ...

اره خب ولی من مثل سگ پشیمونم😩

تیکر تولد یکسالی پرنسس مامانش😍❤️💋. حرفتو ناشناس بزن https://harfeto.timefriend.net/607997559