2777
2789
عنوان

گشایش بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2256 بازدید | 32 پست
من نمیتونم الان دعا رو سرچ کنم توی گوگل.اگه دارین میشه بفرستین و اینکه بگین صدتارو چجوری باید براش ...

صد تا رو تو یه روز پشت سر هم بخونش به نیت فلانی که بختش باز بشه  دور وبرت کسی نباشه ومطمعن باش جواب میگیره شک به دلت راه نده اینم دعاشه 

دعای مقاتل بن سلیمان

اِلهى كَيْفَ اَدْعُوكَ وَاَنَا اَنَا وَكَيْفَ اَقْطَعُ رَجاَّئى مِنْكَ وَاَنْتَ اَنْتَ

اِلهى اِذا لَمْ اَدْعُوكَ فَتَسْتَجيبَ لى فَمَنْ ذَاالَّذى اَدْعُوْهُ فَيَسْتَجيبُ لى

اِلهى اِذا لَمْ اَتَضرَّعْ اِلَيْكَ فَتَرْحَمُنى فَمَنْ ذَاالَّذى اَتَضرَّعُ اِلَيْهِ فَيَرْحَمُنى

اِلهى فَكَما فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسى عَلَيْهِ السَّلامُ وَنَجَّيْتَهُ اَسْئَلُكَ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِهِ

واَنْتُنَجِّيَنى مِمّا اَنَا فيهِ وَتُفَرِّجَ عَنّى فَرَجاً عاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ بِفَضْلِكَ وَرَحْمَتِكَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز جعفر طیار خیلی خوبه، توی مفاتیح الجنان هست،

البته از خدا بخواهید هر چی خیر و صلاحه همون بشه،

خیانت فقط جنسی نیست.خیانت،ذاتا ، طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه ، کاری کنی ؛ که اگر همسرت و عشقت شاهدت بود نمیکردی...😊

سلام خانما من کسیو میشناسم ک همه زندگیم گره میخورد پسرم مریض شد رزقمون کم شده بود ولی رفتم پیش دعانویس خدا خیرش بده باطل کرد شمارشو میدم بهش زنگ بزنید ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ ک بعدش واسه خواهرم و دوستام بردم اونام نتیجه گرفتن همه کار میکنه

شما جواب گرفتی؟؟

سلام خانما من کسیو میشناسم ک همه زندگیم گره میخورد پسرم مریض شد رزقمون کم شده بود ولی رفتم پیش دعانویس خدا خیرش بده باطل کرد شمارشو میدم بهش زنگ بزنید ۰۹۰۵۳۰۹۱۸۳۴ ک بعدش واسه خواهرم و دوستام بردم اونام نتیجه گرفتن همه کار میکنه

این هم تلفن سید اکبر برگی کسی مشکل داشت زنگ بزنه و کارش حل شد مارا هم دعا کنه 09195409018

عزیزم خودت قبلا ازشون گرفتی؟ 

من واسه خواهرم گرفتم

فعلا که هیچی به هیچی

دو ماهی میشه تقریبا