چند ماهه عاشق یه پسری شدم خودش چیزی نمیدونه. هروقت میخوام ببینمش از روز قبلش استرس میگیریم. نمیتونم بخوابم. غذا بخورم.همش حالم بده
تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
ما ب هم آبجی داداش میگفتیم... ۹ سال ازم بزرگتر بود و من رفته رفته بهش علاقه مند میشدم... ی شب زنگ زد ...
خوش ب حالتون ❤❤❤امیدوارم خوشبخت بشین ؛حسودیم شد بهت😥😢😥😢
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
خوش ب حالتون ❤❤❤امیدوارم خوشبخت بشین ؛حسودیم شد بهت😥😢😥😢
مرسی عزیز دلم... امیدوارم قسمت تو هم بشه گلم... عاشقی خیلی حس شیرینیه... هنوز ب هم نرسیدیم
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
مرسی عزیز دلم... امیدوارم قسمت تو هم بشه گلم... عاشقی خیلی حس شیرینیه... هنوز ب هم نرسیدیم
ممنوووووون ❤❤❤❤
ان شاءالله بهم برسین 🌹
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
من ۲۰ و ایشون ۲۹ از دور میشناختیم همو... دوست یکی از اشناها بود
آهان ممنون ک جواب دادی
عشقتون پایدار💗