2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 97 پست
آهان ممنون ک جواب دادی  عشقتون پایدار💗

خواهش میکنم گلم... مرسی ازت ❤

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اینستا خیلی خوبه😁 ببین سعی کن زیاد جلو چشممش باشی ازش سوال بپرس یه مدت اینجوری باش حس کردی رام شده ...

میشه به منم بگی چیکار کنم و چجوری بهش بفهمونم؟

نه شمارشو دارم نه چی...

تو ۲ استان مختلفم هستیم

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینستا خیلی خوبه😁 ببین سعی کن زیاد جلو چشممش باشی ازش سوال بپرس یه مدت اینجوری باش حس کردی رام شده ...

میشه بگی من چیکارکنم به نظرت؟؟؟یکی بهم شماره داد من ازش خوشم اومده بود بعد گفت قصدم فقط دوستی منم گفتم نه ؛اونم گفت باشه خوشحال شدم ؛من چیکار کنم هنو بهش فکر میکنم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
میشه بگی من چیکارکنم به نظرت؟؟؟یکی بهم شماره داد من ازش خوشم اومده بود بعد گفت قصدم فقط دوستی منم گف ...

وقتی خودش گفته قصدم فقط دوستیه به نظرم سعی کن فراموش کنی ببین اینجور پسرا خیلی خطرناکن اخرش خودت ضرر میکنی

خدایا شکرت
پس چطوری عاشقش شدی؟می بینیش؟توهم همکلاسیه؟

برای خودمم جای سواله

فامیلیم

اما خیلی همو نمیبینیم

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟
وقتی خودش گفته قصدم فقط دوستیه به نظرم سعی کن فراموش کنی ببین اینجور پسرا خیلی خطرناکن اخرش خودت ضرر ...

یه سوال ؟؟؟پسره تو دندونپزشکی کار میکنه من بازم برم اونجا یا نه

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
برای خودمم جای سواله فامیلیم اما خیلی همو نمیبینیم

خب کارت خیلی سخته

نمیتونی تو اینستا هم پیداش کنی؟

البته وقتی وصل شد😢

میدونید چرا همش میگم اینستا؟چون میشه استوریای منظور دار گذاشت میشه براش پست فرستاد و بحث رو شروع کرد

خدایا شکرت
خب کارت خیلی سخته نمیتونی تو اینستا هم پیداش کنی؟ البته وقتی وصل شد😢 میدونید چرا همش میگم اینستا ...

اینستا نداره متاسفانه

نمیتونی شمارشو هم پیدا کنی؟ چون اینجوری فقط می مونه دیدار که اونم میگی زیاد همو نمی بینیم

نه واقعا نمیدونم چجوری میشه😢😢😢

اگه با شرطش مشکلی نداری و کنار میای اره به بهونه دندون میتونی بری مطبش 

نه بابا اصلا نمیخام دوست بشم ولی دوست دارم ببینمش ؛قبلن ۲بار ب فاصله ی ده دوازده روز رفتم ولی از وقتی شماره داده یه ماه بیشتره نرفتم ؛تابلوئه اگه بازم بعد این مدت برم

نه بابا اصلا نمیخام دوست بشم ولی دوست دارم ببینمش ؛قبلن ۲بار ب فاصله ی ده دوازده روز رفتم ولی از وقت ...

اتفاقا چون زمان زیادی ازش گذشته اصلا تابلو نیس

میخوای ببینیش برو دندون هم که بهونه بسیار خوبیه

خدایا شکرت
نمیتونی شمارشو هم پیدا کنی؟ چون اینجوری فقط می مونه دیدار که اونم میگی زیاد همو نمی بینیم

نگو که هیچ راهی نداره😢😢😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز