چند ماهه عاشق یه پسری شدم خودش چیزی نمیدونه. هروقت میخوام ببینمش از روز قبلش استرس میگیریم. نمیتونم بخوابم. غذا بخورم.همش حالم بده
تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
اینستا خیلی خوبه😁 ببین سعی کن زیاد جلو چشممش باشی ازش سوال بپرس یه مدت اینجوری باش حس کردی رام شده ...
میشه بگی من چیکارکنم به نظرت؟؟؟یکی بهم شماره داد من ازش خوشم اومده بود بعد گفت قصدم فقط دوستی منم گفتم نه ؛اونم گفت باشه خوشحال شدم ؛من چیکار کنم هنو بهش فکر میکنم
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
وقتی خودش گفته قصدم فقط دوستیه به نظرم سعی کن فراموش کنی ببین اینجور پسرا خیلی خطرناکن اخرش خودت ضرر ...
یه سوال ؟؟؟پسره تو دندونپزشکی کار میکنه من بازم برم اونجا یا نه
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
اگه با شرطش مشکلی نداری و کنار میای اره به بهونه دندون میتونی بری مطبش
نه بابا اصلا نمیخام دوست بشم ولی دوست دارم ببینمش ؛قبلن ۲بار ب فاصله ی ده دوازده روز رفتم ولی از وقتی شماره داده یه ماه بیشتره نرفتم ؛تابلوئه اگه بازم بعد این مدت برم