2777
2789
وسط کویری😁🙄

اره انگار... مخ همسرمو زدم فردا بیایم اونورا.. شب گفت نه صب گفت چمدونو ببند😍😍😍😍😍

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😊خوش بگذره

مرسی💃💃💃💃💃💃

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
اصفهان برف نمیاد اکثرا شهرهای اطراف اصفهان میاد مثل فریدون شهر سمیرمو...

به قول همسرم شرکت فولاد که اینجاست از رسوبات و الودگی و دود و اینا برف نمیاد.توی همون اسمون اب میشه

دوستان عزیزخواهش میکنم برای حاجت خیلی مهمی که دارم و عاقبت بخیری و ووو یک صلوات مهمانم کنید دوستان گل.😍😙
به قول همسرم شرکت فولاد که اینجاست از رسوبات و الودگی و دود و اینا برف نمیاد.توی همون اسمون اب میشه

آره دقیقا همون کارخونه های نزدیک شهر اصفهان مانع بارش میشن . من چندین بار تو جاده با چشم خودم دیدم تا قبل از نزدیک شدن به کارخونه ها داشته برف میزد از کارخونه به بعد هوا صاف بوده

تهرانم داره میباره

توی این هوا اش رشته میچسبه و زیر پتو خونه نسبتا تاریک و خواب😁

دوستان عزیزخواهش میکنم برای حاجت خیلی مهمی که دارم و عاقبت بخیری و ووو یک صلوات مهمانم کنید دوستان گل.😍😙