2789
قبول باشه ببخشید ی سوال چرا سنگ میزارین رو جانماز و پیشونی اتون رو میزارین روش موقع سجده دلیل خاصی د ...

سنگ نیست که مهره.شیعه نیستی؟

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

E=112 برا منم دعاکن سارای امشب😭😭💔 دعاکن رضا برگر]

عزیزم ان شالله ب خواستت برسی 

خودت از خدا بخوای ی چیز دگس

پاشو وضو بگیر دورکعت نماز بخون و دعا کن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای منم دعا کن . اسمم نداست . ۸ ساله منتظر یه بچه سالم و صالح هستم . دعا کن تا آخر امسال به حاجت دل ...

ان شالله ی نی نی خوشمل تو راهه😍😍😍😍

امیدت ب خدا باشه

نه

آهان حدس زدم . ببین عزیزم ما تو دینمون باید روی یه چیز تمییز سجده کنیم . چیزی که جنسش یا از گل باشه یا سنگ ولی تمییز باشه . این چیزیم که تو عکس دیدی بهش میگیم مهر . از گل درست میشه . 

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 
ان شالله ی نی نی خوشمل تو راهه😍😍😍😍 امیدت ب خدا باشه

خدا از دهنت بشنوه 😔 خیلی دارم زجر کش میشم😢

خدا از دهنت بشنوه 😔 خیلی دارم زجر کش میشم😢

عزیزم همه ی جور مشکل دارن 

من هم روزای سختی داشتم و دارم 

امیدوارم دگ تموم شه واس هردومون 

امیدت ب خدا باشه

عزیزم همه ی جور مشکل دارن  من هم روزای سختی داشتم و دارم  امیدوارم دگ تموم شه واس هردومو ...

امیدم بخدا هست . اگه نبود که الان معلوم نبود با خودم چه کارها که نمیکردم . انشالله تو هم مشکلاتت حل بشه عزیزدلم 

امیدم بخدا هست . اگه نبود که الان معلوم نبود با خودم چه کارها که نمیکردم . انشالله تو هم مشکلاتت حل ...

ممنون عزیزم 

پاشو ی نمازی بخون و دعا کن 

امشب ان شالله حاجتت رو بگیری 

ممنون عزیزم  پاشو ی نمازی بخون و دعا کن  امشب ان شالله حاجتت رو بگیری

فدات بشم . انشالله شما هم همینطور