2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

منم دعاکن سارای جون 

دلم داره میپوکه  

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
حتما عزیزم  ان شالله حاجت دلت رو بگیری امشب

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
حتما عزیزم  ان شالله حاجت دلت رو بگیری امشب

توروخدااااااا برا منم دعاکن سارای جان 

خعلی حالم بده امشب😭😭💔

دعاکن رضا برگرده بهم😔😔😔😔😔😔😔😔

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

وای ک واقعا‌ حس نابی هستش و نمیشه توصیفش کرد...انشالا خدا حاچت خودتو همه بچهای این تاپیک رو بده

ي تيرماهي خونگررررم،فوق ليسانس معماري دارم👷🏼‍♀️👷🏼‍♀️ي دفتر فني مهندسي هم دارم ك بيشتر وقتم اونجا ميگذره👩🏼‍💻👩🏼‍💻👩🏼‍💻همه آدما رو دوس دارممم چون همه لايق مهربوني و احترامن♥️♥️♥️خيلي مودب هستم و احترام گذاشتن به بقيه آدما واسم خيلي مهمه،جنبه شوخيم خيلي بالاست و خيلي دير عصباني ميشم،اما زماني ك كسي ب شخصيت خودم يا حتي جلوي من ب شخصيت كسي ديگه توهين كنه ب شدت عصباني ميشم😡👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻راستي متاهل هم هستم👱🏻‍♀️👨🏻

قبول باشه ببخشید ی سوال چرا سنگ میزارین رو جانماز و پیشونی اتون رو میزارین روش موقع سجده دلیل خاصی داره با عرض معذرت دوست داشتی جواب بده

یه حلقه ی طلایی اسم تو روش نوشته میخوام بیام پس اش بدم ریدی ب سرنوشتم😆😈💍💐💒💎💌

برای منم دعا کن . اسمم نداست . ۸ ساله منتظر یه بچه سالم و صالح هستم . دعا کن تا آخر امسال به حاجت دلم برسم

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم