قبول باشه ببخشید ی سوال چرا سنگ میزارین رو جانماز و پیشونی اتون رو میزارین روش موقع سجده دلیل خاصی د ...
سنگ نیست که مهره.شیعه نیستی؟
❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤ من میتونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آهان حدس زدم . ببین عزیزم ما تو دینمون باید روی یه چیز تمییز سجده کنیم . چیزی که جنسش یا از گل باشه یا سنگ ولی تمییز باشه . این چیزیم که تو عکس دیدی بهش میگیم مهر . از گل درست میشه .
❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤ من میتونم
ان شالله ی نی نی خوشمل تو راهه😍😍😍😍 امیدت ب خدا باشه
خدا از دهنت بشنوه 😔 خیلی دارم زجر کش میشم😢
عزیزم همه ی جور مشکل دارن من هم روزای سختی داشتم و دارم امیدوارم دگ تموم شه واس هردومو ...
امیدم بخدا هست . اگه نبود که الان معلوم نبود با خودم چه کارها که نمیکردم . انشالله تو هم مشکلاتت حل بشه عزیزدلم
ممنون عزیزم پاشو ی نمازی بخون و دعا کن امشب ان شالله حاجتت رو بگیری
فدات بشم . انشالله شما هم همینطور