2777
2789
قبول باشه ببخشید ی سوال چرا سنگ میزارین رو جانماز و پیشونی اتون رو میزارین روش موقع سجده دلیل خاصی د ...

سنگ نیست که مهره.شیعه نیستی؟

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

E=112 برا منم دعاکن سارای امشب😭😭💔 دعاکن رضا برگر]

عزیزم ان شالله ب خواستت برسی 

خودت از خدا بخوای ی چیز دگس

پاشو وضو بگیر دورکعت نماز بخون و دعا کن 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برای منم دعا کن . اسمم نداست . ۸ ساله منتظر یه بچه سالم و صالح هستم . دعا کن تا آخر امسال به حاجت دل ...

ان شالله ی نی نی خوشمل تو راهه😍😍😍😍

امیدت ب خدا باشه

نه

آهان حدس زدم . ببین عزیزم ما تو دینمون باید روی یه چیز تمییز سجده کنیم . چیزی که جنسش یا از گل باشه یا سنگ ولی تمییز باشه . این چیزیم که تو عکس دیدی بهش میگیم مهر . از گل درست میشه . 

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 
ان شالله ی نی نی خوشمل تو راهه😍😍😍😍 امیدت ب خدا باشه

خدا از دهنت بشنوه 😔 خیلی دارم زجر کش میشم😢

خدا از دهنت بشنوه 😔 خیلی دارم زجر کش میشم😢

عزیزم همه ی جور مشکل دارن 

من هم روزای سختی داشتم و دارم 

امیدوارم دگ تموم شه واس هردومون 

امیدت ب خدا باشه

عزیزم همه ی جور مشکل دارن  من هم روزای سختی داشتم و دارم  امیدوارم دگ تموم شه واس هردومو ...

امیدم بخدا هست . اگه نبود که الان معلوم نبود با خودم چه کارها که نمیکردم . انشالله تو هم مشکلاتت حل بشه عزیزدلم 

امیدم بخدا هست . اگه نبود که الان معلوم نبود با خودم چه کارها که نمیکردم . انشالله تو هم مشکلاتت حل ...

ممنون عزیزم 

پاشو ی نمازی بخون و دعا کن 

امشب ان شالله حاجتت رو بگیری 

ممنون عزیزم  پاشو ی نمازی بخون و دعا کن  امشب ان شالله حاجتت رو بگیری

فدات بشم . انشالله شما هم همینطور