2777
2789
عنوان

بدل یا نقره بخرم؟کدوم؟

740 بازدید | 33 پست

سلام دوستان 

من تازگیا همه طلاهامو برای کاری فروختم جلوتر چن تا عروسی دعوتم تا یه مدت هم تصمیم به خرید طلا ندارم ، نمیدونم حالا سرویس نقره بخرم یا بدل ،نقره سفیداش ایتالیایی هاش خوشگله فقط به من  سرویس زرد میاد ،نقره هم زرداش رنگشون خیلی زود عوض میشه طرحاشم تو زردا جالب نیس ،از طرفی هم میترسم بدل بگیرم رنگاشون زود عوض شه بعضی بدلها دوربریام خریدن خوبه ولی فک کنم شانسیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نقره بگیر 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

خب پول درحد پلاک طلا نداری

ولی نقره ارزشش بیشتره مبتونی بفروشی

بدل ک ن

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

هیچکدام

بزار پول دستت آمد طلا سبک بگیر

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
اخه نقره سفید بهم کمتر از زرد میاد چون من گندمی ام

تازگیا پدرشوهرم یه گردن بند نقره با پلاکش فیروزه نیشاپور هست خیلی خوشگله تو تاپیکم هست بزار ببینم عکسشو برات بفرستم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
نه بدل خوب هست استیل یا چیزای دیگه خیلی شبیه طلاست دوامشونم خوبه خوباش یکم گرونه از جنسشو فروشنده بپ ...

گرون هس نزدیک به نقره اس ولی نمیدونم مارکش چی باشه خوبه