2777
2789
عنوان

بخاطر متاهلی چه محدودیتایی داشتین

277 بازدید | 32 پست

من خیلی ناراحتم. تو مجردی کار میکردم و بعد ازدواج نمی تونستم بخلطر مسافت بمونم سرکارم. بعد ازدواج دیگه کار شرکتی پیدا نکردم

به عکاسی و فتوشاپ خیلی علاقه داشتم و کلی گشتم تا یه اتلیه نزدیک خونمون قرار شد بهم اموزش بده و بعدشم باهاشون کار کنم. یه جلسه رفتم جلسه دوم خانومه تا فهمید ازدواج کردم گفت دیگه نیا! هرچقد گفتم همسرم مشکلی نداره اصلا گوش نداد..

خیلی دلم شکست اخه بعد یکسال گشتن اینجارو پیدا کردم و اولین روز با کلی دلخوشی اماده شدم و رفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐 رضایت نامه از شوهرت میبردی!!!

چقدر مسخرس ایران!

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

به خاطر ازدواج خیلی خیلی محدودیت پیدا کردم،ولی ناراحت نیستم

الان کم کم دارن محدودیت ها از بین میرن

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

من برعکس شما مجردی خیلی محدود بودم الان شوهرم هر کاری میکنه تا من برم تو اجتماع یا سرکار یا کلاس های اموزشی 

میدونی نی نی سایت  تلگرام ، واتساب ، ..... و حتی اینستا  هم هرچقدر هم زرق و برق  داشته  باشن  بازم  بعد  یه مدت دلت و میزنه  میدونی چرا چون همش تظاهر  همش  فقط  رو کم کنی  همش .....  اما اینجا نی نی سایت  ما  خودمونیم  خود واقعیمون  اخه  هیشکی هیشکی  رو نمیشناسیم .  اینجا  نی نی سایت  خواهرانه  بهم کمک میکنیم  درد و دل  میکنیم  اینجا جای خوبیه برا درد و دل  کردن  ما خانوما  حرفایی که تو دلمونه   غصه هامون  حتی وقتی نمیتونیم  به نزدیک ترین کسمون  بزنیم   اینجا راحت  میگیم    ممنونم  نی نی سایتی ها  وقتی با شماها حرف میزنم   اروم میشم   دلم  سبک  میشه  الهی همیشه  باشید 😍