2777
2789
عنوان

بخاطر متاهلی چه محدودیتایی داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا چی فریق میکن‌مجرد باشی یا متاهل؟؟بگردانشالله کار بهتری پیدا کنی

برای اینکه متاهل خیلی مشغله اش بیشتر از یک فرد مجرده کارای خونه بچه شوهر... ولی مجردا وقتشون آزاد تره و همش دنبال مرخصی نیستن برای همین بیشتر کارفرما ها مجرد و ترجیح میدن 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
اولای ازدواج مردا اکثرا همینن

از ازدواجم ۵ سال گذشته

الان حدود یک سال شایدم کمتر که خیلی بهتر شده

حالا یکسره اسرار داره برم باشگاه،ذوست پیدا کنم،برم بیرون

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
برای اینکه متاهل خیلی مشغله اش بیشتر از یک فرد مجرده کارای خونه بچه شوهر... ولی مجردا وقتشون آزاد تر ...

اونکه اره.اگه میتونی کاردرمنزل واسه خودت پیداکن.فامیلا مابیشتر کاردر منزل انجام میدن

من برعکس شما مجردی خیلی محدود بودم الان شوهرم هر کاری میکنه تا من برم تو اجتماع یا سرکار یا کلاس های ...

همسر منم مشکلی نداره چون میدونه من بلدم از خودم مراقبت کنم..خودشم ذوق داشت که بالاخره یه سرگرمی پیدا کردم

برای اینکه متاهل خیلی مشغله اش بیشتر از یک فرد مجرده کارای خونه بچه شوهر... ولی مجردا وقتشون آزاد تر ...

من حتی بهشون گفتم اگه کارتون زیاد شه حاضرم بعضی جمعه هام بیام

من تو بیشتر موارد آزادیم بیشتر شده فقط تو بعضی موارد محدود شدم ک اونم بخاطر تاهل نیست بیشتر بخاطر بچ ...

چقد خوبه اینطوری

دیگه تو یه کشور جهان سومی بودن خواه ناخواه محدودیتم میاره