2777
2789
باشه گلم حتما....فقط نمیدونم چجوری صدابزنمت.بعداخانم گل همه چیزای ناامیدکننده ممنوع این تیکربارداری ...

چشم منم برمیدارم حتما 

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا یه خبر خوب بزارم 

امروز رفتم ازمایش همسرم رو تحویل گرفتم 

تعداد اسپرمش از ۱۰ میلیون شده ۲۸ میلیون😊😊😊😊

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)
حالا یه خبر خوب بزارم  امروز رفتم ازمایش همسرم رو تحویل گرفتم  تعداد اسپرمش از ۱۰ میلیون ...

خداروشکر....اینم یه نشونه ونمونه برای شکرگذاری.انشاالله بزودی مامان شدنت روبیایی بگی.راستی چندسالته چندساله ازدواج کردی وچندوقت اقدامی

خداروشکر....اینم یه نشونه ونمونه برای شکرگذاری.انشاالله بزودی مامان شدنت روبیایی بگی.راستی چندسالته ...

۲۷ سالمه 

۲ ساله ازدواج کردم و ۲ ساله اقدامم 

خب پس الان منم وmhf.  تبریزی.ناژی عزیزوazanninzaگل....حالاماشروع میکنیم انشاالله کسی خواست اضافم بشه باهم ادامه میدیم خوبه...ازاین به بعدم ساعت یازده صبح اگه راضی هستین جمع میشیم اینجاباهم حرف میزنیم...خوبه راضی هستین عزیزان

خیلی دکترودرمان وازقرص وداروبگیرتاآی وآی ولاپاراسکپی ودراخرمیکرویی که هیچ تقسیمی نشد....ومن دوسال تمام بیخیال درمان شدم البته بگم به من گفتن داری یاعسه میشی تخمدانات به شدت کوچیک شده وذخیره تخمدان لب مرز.خیلی ناراحت شدم وگریه وزاری ودراخربی خیال شدم تاسه چهارماه پیش باپیازدرمانی اشناشدم.ودوماه انجام دادم وباقانون جذب اشناشدم.این عبارات تاکیدی که گذاشتم استفاده کردم واینکه باتخمدانام حرف میزدم دستامومیذاشتم روش وایمان داشتم که سالمن وصدای منومیشنون وتجسم وتصورمیکردم کاملاسالمن...باورتون نمیشه بعددوماه رفتم دکتروسنو...دکترگفت سایزهردوفولی نرمال...ابعادانقد.اصلااون لحظه باورنمیکنین دنیاروبه من دادن.گریه ام گرفت گفتم ترخداراست میگین گفتن اره...این یه جذب عالی بودبرام ودلگرم کننده که من بارداری روجذب کنم.وبعدازاون من چندسال بودتخمک گذاری نداشتم نمی فهمیدم الان سه چهارماهه.همه چی شکرخداعالی دردتخمک گذاری دارم وحتی ترشحات کش دار...اینم یه جذب که قدم قدم نزدیک باردی میشم انشاالله اینبارباردارم...من مطمنم من لایق مادرشدنم من پرازشوروانرژی های شفابخشم...من عالیم من شاااااادم وبه شماکمک میکنم کنارهم مادربشیمممممم.....هووووووورررررررااااااااا🤗🤗🤗🤗😊😊😊😊

بیست و شیش سالمه چهار ساله عروسی کردم سه ساله بچه میخوام 

عزیییییزم من مطمنم مامان خوبییییی میشی یه مامان نمونه.....هووووررررااااا👏👏👏👏دکترم رفتم نتیجه ایی نشدمن ایمان دارم منم مادرمیشم قدرت ذهن من ازهردکتری بالاتره

بچه هامطالبی که گذاشتم خوندین.یاقبلاازقانون جذب میدونستین.واینکه کتاب رازیامستندش رونگاه کردین گفتم....ایناکمک میکنه به باوربهتراین قضیه که یه پیش زمینه داشته باشین واماده باشین.بهم بگین چیزایی که گفتم انجام دادین یانه