خیلی دکترودرمان وازقرص وداروبگیرتاآی وآی ولاپاراسکپی ودراخرمیکرویی که هیچ تقسیمی نشد....ومن دوسال تمام بیخیال درمان شدم البته بگم به من گفتن داری یاعسه میشی تخمدانات به شدت کوچیک شده وذخیره تخمدان لب مرز.خیلی ناراحت شدم وگریه وزاری ودراخربی خیال شدم تاسه چهارماه پیش باپیازدرمانی اشناشدم.ودوماه انجام دادم وباقانون جذب اشناشدم.این عبارات تاکیدی که گذاشتم استفاده کردم واینکه باتخمدانام حرف میزدم دستامومیذاشتم روش وایمان داشتم که سالمن وصدای منومیشنون وتجسم وتصورمیکردم کاملاسالمن...باورتون نمیشه بعددوماه رفتم دکتروسنو...دکترگفت سایزهردوفولی نرمال...ابعادانقد.اصلااون لحظه باورنمیکنین دنیاروبه من دادن.گریه ام گرفت گفتم ترخداراست میگین گفتن اره...این یه جذب عالی بودبرام ودلگرم کننده که من بارداری روجذب کنم.وبعدازاون من چندسال بودتخمک گذاری نداشتم نمی فهمیدم الان سه چهارماهه.همه چی شکرخداعالی دردتخمک گذاری دارم وحتی ترشحات کش دار...اینم یه جذب که قدم قدم نزدیک باردی میشم انشاالله اینبارباردارم...من مطمنم من لایق مادرشدنم من پرازشوروانرژی های شفابخشم...من عالیم من شاااااادم وبه شماکمک میکنم کنارهم مادربشیمممممم.....هووووووورررررررااااااااا🤗🤗🤗🤗😊😊😊😊