2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون دیگه چیه؟؟؟

قانون جذب وکاینات رومیگم گلم...قانونی واقعی که خیلی ازش استفاده کردن وزندگی واینده ایی بی نظیرساختن باقدرت ذهن شون.وزندگی الان باهمه مشکلاتی که داریم روخودمون جذب کردیم.مثل قانون جاذبه.مانمیبینیمش ولی وجودداره

خیلی خوبه.منم برای بارداری میخوام میگم بهت 

مرسی بهم بگو. الان دارم میرم بعد میام می بیننم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

🏵 ما هرچه را انتخاب کنیم خداوند به ما میبخشد

🎗مشکل این است بیشترمان از صبح تا شب دنبال عیب گرفتن از زمین و زمان هستیم عیب گرفتن و گله وشکایت کردن از رفتار و اعمال اطرافیان و دیگران از جامعه از مسئولین، از اقتصاد، ازشغلمان، از خدا و از خودمان و..... همه چیز

🎗و یا با احساس ترس و نگرانی و استرس مدام به چیزهایی که دوست نداریم به اتفاقاتی که دوست نداریم فکر و توجه میکنیم....

🎗 دنیا پراز وفور و فراوانی همه چیز است و تو هر لحظه در حال انتخاب هستی و این خود تو هستی که تمام تمرکزت را گذاشتی روی  عیب گرفتن و گله و شکایت و اینگونه موارد بیشتری را انتخاب و جذب میکنی برای گله و شکایت کردن...

🎗برای دریافت نعمت بیشتر باید روی داشته ها و نعمتها تمرکز کنی و شکرگزار باشی...برای دریافت روابط زیبا باید روی خوبیهای دیگران تمرکز کنی و تحسین کنی...

🎗برای دریافت ثروت بیشتر باید روی ثروت و فراوانی تمرکز کنی باید بابت همان که داری شکرگزار باشی تا بیشترش را دریافت کنی...

🎗تو به هرچیزی بد یا خوب توجه و تمرکز کنی آنرا انتخاب میکنی و خداوند همان را که انتخاب کردی به تو میبخشد.

🏵 هر انتخابی داشته باشی جهان هستی بر اساس اون انتخاب تو عمل خواهد کرد.

🎗 انتخاب های تو توسط کائنات وارد تجربه ی تو خواهد شد…خوب یا بد برای جهان هستی فرقی نداره. مهم انتخاب توست…

🎗امروز کدومش رو انتخاب می کنی دوست خوبم؟

تصمیمت رو بگیر و انتخاب کن که مثل یک عقاب پر بکشی و آسمان رو زیر بالت بگیری.

🔅 چون تو اهداف زیادی داری که باید بهشون برسی

🔅چون تو حق زیبا زندگی کردن داری

🔅 چون حق الهی توست که ثروتمند و موفق باشی

🎗پس انتخاب کن که یک ابر انسان قدرتمندی باشی

👤 ادمین ثبت نام  

🆔 https://t.me/Mrihim