لیمو۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 5556 عنوان من لباس چی بپوشم 94 بازدید | 11 پست لاغرمخانواده هم به لباس پوشیدن گیر میدن۳۶سالمه امروز | 21:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زامبی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 21372 اگه لاغری همه چی بهت میاد دستت بازه. یه ترنج کت بلند با شلوار فوتر و بوت و شال. حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
شاعرگمنام عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 1045 برای کجا چی بپوشی؟قد و وزنت و بگو تا راهنماییت کنم و رنگ پوستت
رستاجونتونم عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 1487 کت و شلوار صورتی روشن یا آبی و شال سفید و یا تیپای اسپرت.واسه کجا منظورته عروسی و مهونی؟یا کلا
لیمو۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 5556 کت و شلوار صورتی روشن یا آبی و شال سفید و یا تیپای اسپرت.واسه کجا منظورته عروسی و مهونی؟یا کلا خیابون و مهمونیکت وشلوار گیر میدن کوتاهه
لیمو۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 5556 برای کجا چی بپوشی؟قد و وزنت و بگو تا راهنماییت کنم و رنگ پوستت گندمی قد۱۶۳وزن ۴۵ فکرکنم
شاعرگمنام عضویت: 1404/03/22 تعداد پست: 1045 گندمی قد۱۶۳وزن ۴۵ فکرکنم رنگ هایی که بهت میاد زمینههای کرم، بژ، کاراملی قرمز آجری، زرشکی، شرابی سبز زیتونی، زمردی سورمهای، لاجوردی طلایی ملایم یا مسی صورتی چرک، گلبهی زرد خالص یا نئونی (پوست رو زردتر نشون میده) خاکستری روشن یا نقرهای سرد (رنگ چهره رو میکُشه) سفید خیلی خالص (به جای اون، سفید استخوانی بهتره)چون اندامش لاغره، لباسهایی باید بپوشه که حجم بدن رو متعادل کنن: پیراهنهای با آستین پُفدار یا دراپهدار بلوزهای چیندار یا یقه قایقی برای حجمدهی بالاتنه کت کوتاه کراپشده یا کت اسپرت کمربنددار (فرم ساعت شنی میسازه) شلوارهای راسته یا دمپاگشاد کوتاه (culotte) دامنهای A-line یا پلیسهدار برای فرم زنانهتر جواهرات طلایی و رزگلد از همه بهترن 💛 رژلبهای نود گرم، قرمز کلاسیک، قهوهای ملایم یا گلبهی تیره سایه چشم برنزی یا بنفش تیره تضاد قشنگی میسازه از خط چشم مشکی و ریمل زیاد نترسه چون نگاه رو قدرتمندتر نشون میده
رستاجونتونم عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 1487 خیابون و مهمونیکت وشلوار گیر میدن کوتاهه خب یه کت شیک و شلوار نیم بگ ،یا هودی بپوش و روش پافر بپوش به همراه شلوار بگ و شال. ولی تا یه حدی ام حق دخالت دارن نباید خیلی به حرفشون باشی
لیمو۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 5556 خب یه کت شیک و شلوار نیم بگ ،یا هودی بپوش و روش پافر بپوش به همراه شلوار بگ و شال. ولی تا یه حدی ام ... وآسه عید چی بخرم