2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به کراتینه مو؟؟؟

1074 بازدید | 18 پست

من موهام کاملا صاف و لخت بود تا دوسال پیش.ولی الان دوساله که نمیدونم چرا یهو کلا تغییر کرده و وز وتقریبا فر شده.کراتینه انجام بدم خوبه و نتیجه میگیرم خانوما؟!

خوب نیس مگه بری جایی که مطمئن باشی مواداصل استفاده میکنن 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای مطمئن مواد اصل عالیه

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

منمممممم همینطور موهای نرم و صاف و درخشانی داشتم ولی از وقتی ازدواج کردم فرو خشک و بشدت وز شدن...فکر کنمبیشتر بخاطر تغذیه نامناسب مثلا کم مصرف کردن میوه سبزی و آجیل باشه و البته هوای آلوده و استرس دوران جوونی

یه ماسکی شنیدم فوق العاده س واسه صاف کردن موهای وز و فر خودم انجام ندادم..امروز موهامو شستم رفتم سر کار الانم خونه مامانمم فردا انجام میدم باید رو موهای شسته شده و تمیز زده بشه....دو فنجون برنج و با دو لیوان آب میذارم تا کامللااااا بپزه وآبش کشیده بشه بعدش میریزیم تو میکسر کلامل نیکس میکنیم تا مثل خمیرشه بعد یه ق غ روغن زیتون طبیعی و یه ق غ روغن نارگیل و یه ق غ تشاسته رو اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم تا مثل فرنی شه و هفته ای دوباره بعد حموم میذاریم رو موها و یه کلاه پلاستیکی دور سرمون میکشیم و میذاریم بمونه بعد دوساعت  با شامپو بچه و آب ولرم میشوریم...هفته ای دوبار و میگن تو ماه اول کاملا نتیجه شو نشون میده... علاوه براین عزیزم هیچوقت موهاتو با آب داغ نشور ولرم باشه و موهاتو سشوار نکش  بدار خودش خشک شه اگه کشیدی با درجه متوسط و اگه موهات شوره نداره سعی کن همیشه با شامپو بچه بشوری بهر حال اینا هم موثرن

یه ماسکی شنیدم فوق العاده س واسه صاف کردن موهای وز و فر خودم انجام ندادم..امروز موهامو شستم رفتم سر ...

مرسی عزیزم.اگه موثر بود بهم اطلاع بده.انجام میدم منم امیدوارم ک خوب باشه...سشوار نمیکشم ولی از اتومو استفاده میکنم از وقتی اینجوری شده موهام

مرسی عزیزم.اگه موثر بود بهم اطلاع بده.انجام میدم منم امیدوارم ک خوب باشه...سشوار نمیکشم ولی از اتومو ...

باشه عزیزم ولی آخه اتو مو که ده برابر سشوار مضرتره واسه مو...مشکل موهات دقیقا همینه ها....باید بذاری این موها بلندشن و کوتاه کنی چون دیگه سوختن...از الان ببعدم اصلا اتو و سشوار نکش و به موهای در حال رشدت برس

ماندگاریش چقدره؟تا چ مدت موهام صاف میمونه؟

خب گیاهیا که مثلا شیمیایی ماندگاری دائم نداره و باید دائم ادامه بدی....تا اینکه روزی میرسه که موهای سوخته ت کوتاه شدن و موهای جدیدت کاملا سالمن ولی مطمئن باش اگه دوبار در هفته استفاده کنی جنس موهات بهتر میشه و نیازی به اتو و سشوار پیدا نمیکنی...لخت شلاقی نمیشه شاید کمی هم موج داشته باشه ولی حتما نرم و دخشان و سالم خواهد بود