2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاین

225 بازدید | 19 پست

خانوما همسرم به شدت سرده یعنی ارایش میکنم لباس لختی میپوشم اصلا انگار نه انگار همش بهونه میاره یا میگه دارم فیلم میبینم یا خوابش میاد یا میگه بچه یه وقت میاد مگه اونایی که بچه دارن رابطه ندارن  اخرشم هر سری خودم شروع کننده هستم ایا کسی اینطور بوده که قرصی چیزی بده طرفش گرم شه ؟

خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم   

بشین حرف بزن  بگو چتتهههههههه 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام

منم اکثرا خودم پیش قدم میشم

میرم زیر پتو تنمو میچسبونم بهش و... 

راستی برا بارداریم دم کرده زعفرون و دارچین و هل و زنجفیل و... میخوردم و خیلی گرم شده بودم. اون دوران شوهر بنده خدام از دستم فرار می‌کرد... شاید رو آقایون هم موثر باشه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
سلام به این شماره تو تلگرام پیام بدید من راه حل دارم 09334386183

یاللعجب😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

خواهر مرده 😞

نمیدونستم😐😐😐

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸