2777
2789

نه عزیزم برای من که همش زده در حال انجام

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همهی دارو ندارم و ریختم توش اینم از این بخدا دیگه به هیچ چیزی نمیشه اطمینان کرد

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

همهی دارو ندارم و ریختم توش اینم از این بخدا دیگه به هیچ چیزی نمیشه اطمینان کرد

منم ۱۷ میلیون داشتم همسرم دعوا گرفته چرا این کارو کردی الکی گفتم واریز شده برام ولی هنوز ک خبری نیس

لایک کنید ببینم چی میشه

آره من ۱۰ روز پیش برداشت زدم امروز صبح اومد

دست راستت روی سر من

منم ۱۷ میلیون داشتم همسرم دعوا گرفته چرا این کارو کردی الکی گفتم واریز شده برام ولی هنوز ک خبری نیس

عزیزم ۱۷میلیون چیه من ۷۰۰میلیون دارم توش

اصلا معلوم نشد چرا اینجوری کردن؟

میگن طلاهاشون گیر بوده الان ازاد شده انشاالله میریزن مال همه رو

سلام عزیز برای منم ۶ روز پیش برداشت زدم هنوز نیومده همش میزنه در حالانجام.

خساب شما میلی پرو هست؟

ی دوستی میگفتاگه پرو باشه زود میاد .

مم همون روز خواستم پرو کنم نشد حالامنتظرم

ان شالله به قول شما مشکل رفع میشه میریزن.

من دوستم تو جنگ برداشت زده بود بالای ی هفته طول کشید

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏

خداروشکر انشاالله برامام بیاد

سلام

برای خواهر من دیروز اومد.

معمولی بود پرو نبود.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.