2777
2789
عنوان

چرا آخه؟ + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 46 پست
با فرد دیگه ای ازدواج کردم عزیزم.  ناراحت نباش مهربونم. سالها میگذره و هر دوی ما ازدواج مجدد ک ...

انشاالله خوش باشيد همه كنار خانوادت عزيزم خوشبخت باشيد🌹🌹

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به اونم اعتقاد ن اشتم . انقدر دوستم گفت واسه تفریح رفتم.  اینم بگم الان من مسلمان شدم و اعتقاد ...

خداروشکر عزیزم ان شاءالله خوشبخت باشی

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

اره ولی خب اون بالا هم زده بود خیلی ها اصرار میکردن نگو از زندگیت و چشم میخوری ای کاش اون اول گوش می ...

اره بخدا

منم خيلي از چشم ميترسم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

امروز عکس این فسقلی ناز رو که انشاالله خدا برای پدر و مادرش حفظ کنه دیدم کفری شدم. 

آخه چرا عکسای بچه ای رو که خوشگله انقدر زیاد پخش میکنین؟ 

خدایی من هر عکسی میبینم حتی زیبا نباشه حتما ماشاالله میگم. اگر در نظرم زیبا بیاد که حتی آیت الکرسی میخونم ولی همه اینجوری نیستن. 

نکنین عزیزانم. روی بچه هاتون ریسک نکنین. 

اخه من شنیدم تو هرچی انرژی منفی واسه کسی بفرستی به خودت برمیگرده مگر اینکه تو با افکار و احساسات بد ...

کارما یاقانون جذب باچشم زخم فرق میکنه،مثلا ی فردی ازیکی خوشش نمیاد میگه انشالله گرفتارفلان بلابشه این نفرین وبدخواهی ب خودش برمیگرده اماچشم زخم این ک توروی طرف ازش تعریف میکنی ولی تو دلت حسرتشومیخوری واه میکشی این اه کشیدنه این ک ازته دلت براش خوشحال نیستی انرژی منفی میفرسته نه این ک لزوما براش بدخواهی کنی

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
کارما یاقانون جذب باچشم زخم فرق میکنه،مثلا ی فردی ازیکی خوشش نمیاد میگه انشالله گرفتارفلان بلابشه ای ...

ممنون#  

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

حدیث داریم از پیامبر که گورستان ها پره از ادمایی که براثر چشم زخم مردن

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

امروز عکس این فسقلی ناز رو که انشاالله خدا برای پدر و مادرش حفظ کنه دیدم کفری شدم.  آخه چرا عک ...

دقیقا چند وقت پیش یه خانومی ک تواینستادنبالش میکنم پیج سوییت هوم داره اعلام کرد ک دوقلو پسر بارداره همه گفتن هی نگو عکس نذار چشم میخوری گوش نداد گفت هرچی خدابخواد،ی روز قبل زایمانش خونریزی شدیدمیکنه بزورازمرگ نجات پیدامیکنه یه قلوشم فوت میکنه،درسته تاخدا نخواد برگ از درخت نمیوفته اما خدا عقل داده ب ادم،ببخشیدا دور ازجون جمع مسئولیت خریت ادما ک خدانیست

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز