2777
2789
عنوان

چرا آخه؟ + عکس

702 بازدید | 46 پست

راستش من به چشم زخم اصلا اعتقاد نداشتم. 

یه زمانی یه نفر بهم گفت اصلا از عشق بین خودت و شوهرت جلوی کسی نگو چشم میخوری. من خندیدم و گفتم این چیزا الکیه. 

بهم گفت فلان حدیث و روایتم هست. که خنده ی من بیشتر شد چون کلا به دین و پیامبر و اینا اعتقادی نداشتم. 

یه گوشم در شد و اون یکی دروازه. دائم از خوبی های شوهرم میگفتم. از عشق بینمون . 

خیلی کمبودا داشتیما ولی من ۱ بارم ازشون نمیگفتم. همه فکر میکردن من خوشبختترین زن عالمم. 

خب

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب

الانم اعتقاد ندارب؟؟

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

ب پیامبر ودین اعتقادی نداری عزیزم ی تحقیق ساده بود ازنظرعلمی هم ثابت شده ب علم ک اعتقادداری

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

همه جا بحث ما بود.همه میگفتن عاشقتر از نازنین و شوهرش وجود نداره. 

منم به خودم میبالیدم و تایید میکردم. 

ولی چشم خوردم. 

زندگیم خیلییی بد چشم خورد. 

جوری بمب افتاد توی زندگیم که خودمونم نفهمیدیم چجوری مهر طلاق خورد تو شناسنامه مون. با اینکه برای هم میمردیم. 

یه بار بعد از جداییم رفتم پیش فالگیر (به اصرار دوستم) 

تا فنجونم رو دید گفت وای چه چشمی دنبال زندگیت بوده و داغونت کرده 

بقول یه بنده خدایی از دونفر نباید هیچ وقت تعریف کرد:شوهر و بچه.چون خیلی زود چشم میخورن

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

واقعا به خدا و پیامبر اعتقاد نداری

عزیزدلم این چیزا مسئله شخصیه ایشون حرفشون چیزدیگه ست

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

عکس بده😆

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
ب پیامبر ودین اعتقادی نداری عزیزم ی تحقیق ساده بود ازنظرعلمی هم ثابت شده ب علم ک اعتقادداری

از نظر علمی چی ثابت شده ؟

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.