2777
2789
عنوان

سوتی🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 70 پست
🤣🤣🤣🤣🤣ای خداااااا

تو قالب ژله بریز😂😂😂😂

بعد اینجوری میشه😉😝

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار یه پسره تو خیابون بهم تیکه انداخت منم برگشتم پست سرم و هرچی از دهنم بیرون اومد بهش گفتم پسره شاخ در آورده بود بعد یه پسر از اون دور می گفت خانم من بودم با اون بنده خدا کاری نداشته باش من اینطوری شده بودم😨😨😨

باور کن دوست داشنت همه چیز را زیبا تر می کند از وقتی که به تو فکر می کنم زیبا شدم
من اصلا رب نمیزنم خیلی ببخشیدا احساس میکنم اگه بزنم شبیه حنا میشه

حنا که نمیشه

شبیهش میشه😝😝

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

شوخی میکنم😜

منم میریرم

طعمشو عوض میکنه

برای هرکی درست کردم گفته خوشمزه ست

متفاوته

کلا خیلی خوب میشه عوضی😍

آیا شما تا حالا سوتی ندادین

یادم نمیاد

ما بیشتر سوتی میگیریم از مردم😁

من در کودکی بچه خیلی بی ادبی بودم وقتی کلاس اول بودم با معلم دعوامون شد منم بهش رو کردم و گفتم اگه بیشتر از این حرف بزنی جیش می کنم تو دهنت باش مجبور شدم از اون مدرسه برم

باور کن دوست داشنت همه چیز را زیبا تر می کند از وقتی که به تو فکر می کنم زیبا شدم
آیا شما تا حالا سوتی ندادین

.از دانشگاه برمیگشتم تو ایستگاه اتوبوس ایستاده بودم یهو دیدم یکی از استاد هامون اومد نگه داشت و سلام و علیک و اینا بعد گفت سوار شو با هم بریم. منم گفتم خیلی ممنون.وای خدااااا یهو دیدم یه استاد دیگه پشت منه.نگو با اون بوده.یعنی مردم و زنده شدم

خدایا شکرت❤ 
.از دانشگاه برمیگشتم تو ایستگاه اتوبوس ایستاده بودم یهو دیدم یکی از استاد هامون اومد نگه داشت و سلام ...

😂😂😂😂😂😂وااااای واااای وااااای پوکیدم باد استاد خودم افتادم با چ رویی دیگ جلوش بودی

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
همین الان خوشحال بودم ک قرمه سبزی درست کردم!!  دیدم ربش کمه. خواهرم رب درست کرده بود تو ظرف دل ...

تو قورمه سبزی رب میریزی؟؟؟😳

آن بهشتی که همه در طلبش معتکف اند، من کافر همه شب با تو به آغوش کشم...❤
بله مادرشوهرم همیشه میریزه. عالی میشه. 

مثل منی. مادرشوهر منم میریزه منم عادت کردم میریزم ت همه چی حتی تو کوکوسیب زمنی‌. خیلی خوشرنگ میکنه

ولی خیلی سخته فهمیدن حرفای اونی که چشاش قشنگه

بچه ها ی پسره تو دانشکده ما بود خب بعد دانشکده ما یه ستونای پهن و بزرگی داشت من پشت یکیشون وایساده بودم این منو نمیدید با دوستش بود دانشکده هم خلوت بود تو تابستون بود فک کرد کسی نیست یهو با صدای بلند یه باد معده داد بعد من با صدا بلند زدم زیر خنده آقا پسره تازه فهمید من تو بخشم چنان رفت دیگ پشت سرشو ندید هروقت منو دیگ میدید سریع تغییر مسیر میداد ک ب دوستام نشونش ندم😂😂😂😂

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤