یه بار یه پسره تو خیابون بهم تیکه انداخت منم برگشتم پست سرم و هرچی از دهنم بیرون اومد بهش گفتم پسره شاخ در آورده بود بعد یه پسر از اون دور می گفت خانم من بودم با اون بنده خدا کاری نداشته باش من اینطوری شده بودم😨😨😨
باور کن دوست داشنت همه چیز را زیبا تر می کند از وقتی که به تو فکر می کنم زیبا شدم
من در کودکی بچه خیلی بی ادبی بودم وقتی کلاس اول بودم با معلم دعوامون شد منم بهش رو کردم و گفتم اگه بیشتر از این حرف بزنی جیش می کنم تو دهنت باش مجبور شدم از اون مدرسه برم
باور کن دوست داشنت همه چیز را زیبا تر می کند از وقتی که به تو فکر می کنم زیبا شدم
.از دانشگاه برمیگشتم تو ایستگاه اتوبوس ایستاده بودم یهو دیدم یکی از استاد هامون اومد نگه داشت و سلام و علیک و اینا بعد گفت سوار شو با هم بریم. منم گفتم خیلی ممنون.وای خدااااا یهو دیدم یه استاد دیگه پشت منه.نگو با اون بوده.یعنی مردم و زنده شدم
.از دانشگاه برمیگشتم تو ایستگاه اتوبوس ایستاده بودم یهو دیدم یکی از استاد هامون اومد نگه داشت و سلام ...
😂😂😂😂😂😂وااااای واااای وااااای پوکیدم باد استاد خودم افتادم با چ رویی دیگ جلوش بودی
زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبهروز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبهروز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
بچه ها ی پسره تو دانشکده ما بود خب بعد دانشکده ما یه ستونای پهن و بزرگی داشت من پشت یکیشون وایساده بودم این منو نمیدید با دوستش بود دانشکده هم خلوت بود تو تابستون بود فک کرد کسی نیست یهو با صدای بلند یه باد معده داد بعد من با صدا بلند زدم زیر خنده آقا پسره تازه فهمید من تو بخشم چنان رفت دیگ پشت سرشو ندید هروقت منو دیگ میدید سریع تغییر مسیر میداد ک ب دوستام نشونش ندم😂😂😂😂
زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبهروز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبهروز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤