2777
2789
عنوان

داستان واقعی طنز ازدواج من با پسر عمه جون

| مشاهده متن کامل بحث + 12611 بازدید | 99 پست

و سوگل  فردا صبح زنگ زد و گفت شیرین امیر چشههههه میگه حتما امشب باید برین خاستگاری داداشم ایکارا ازش بعید بودههه چکار داداشم کردی  منم میخندیدم بهش سوگل همیشه بهترین بود برا من و اون شب عمم و امیرو همه ایل تبار ریختن خونه ما  و همه  خوش و خنده قراره نامزدی رو گزاشتن دقیقا شبی که صبحش امتحان زبان داشتم

کسانی که سرکتاب میخوان خصوصی (مادر سه فرزند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخ امیر و آخر زدی دیگه😄 از حق نگذریم تو قضیه نامزدیش با زهره هم خیلی بی تقصیر نبودی😣

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

و منم به خیال خودم  پاسم میکنه بماند از اینکه یه صفر کله گنده بهم داد و یه هفته قهر بودم و اما به طور خلاصه بگم من قبل محرم عقد کردم و دوماه دیگه عروسیمه دست تقدیر این همه ماجرارو کنار هم چید تا من با ده سال اختلاف بشم همسر امیر و از این اختلاف داصیم چون با اخلاقم کنار میومد و لوس بازیامو تحمل میکنه 

زهره که رفت ترکیه با یه مردی ازدواج میکنه تهرانی و دوباره طلاق میگیره 

سوگل خواهرشوهرم سه شب پیش نامزد شد ومن براش خوشحالممم خیلی هنوزم محکم پشتمه 

زنداداش امیر یا همون جاری خودم سر هر مسیله ای باهام دعوا راه میندازه و اخرین بار بهم گفت کمرت بشکنه ک دلم ایقد شکست که گریه کردم کلی و متاسفانه تصادف کرده و کمرش شکسته 

و همه درگیر دوخت لباسیم برا عروسی من و این شد زندگی من تا اینجا که انشالله هم من هم همه متاهلا خوشبخت شن و عاقبت بخیر

فاطمه#  

قربونت.مشتاق شدم عکستونو ببینم 😉😊

قبلا گزاشته بودم ولی الان دیگه چون سرگزشتمو گفتم یهو شناسایی میشم😂😂😂ولی خب اگه پست بچهارو تو اون تاپیک بخونی میفهمی چه شکلیم یه چهره کاملا معمولی