2777
2789
عنوان

اپیلاسیون با صمغ عربی در خانه

94135 بازدید | 62 پست

سلام من امروز یه کاسه صمغ عربی گرفتم برا اپیلاسیون خیییییلی تمیز تو و سریع تر از موم سرده چون گرم کردن و دسمال نمیخواد.و دردش هم کمتره.برای من تجربه خوبی بود گفتم به شما هم بگم 

خداوند پیشاپیش من گام برمیدارد وراه را برای من هموار میسازد..   مادر دو کودک و شاغل وخانه دار پراز مشغله و مسولیت 💪🙄😊🤗👨‍👩‍👧‍👦

میشه عکسشو بزاری

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بایدازکجابگیری؟!ینی پد و اینا نمیخات

ن پد نمیخاد خیلی خوبه مثه مومم نیس ک رو اعصاب باشه

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
ن پد نمیخاد خیلی خوبه مثه مومم نیس ک رو اعصاب باشه

عین ادامسه اخه نمیچسبه اینور اونور زیر ناخن لای انگشتا تیکه تیکه نمیشه؟ موی ضخیم و ریشه سفت رو میکنه؟ من کلیپشو دیدم رو پوست بی مو😐 زیاد بهش نمیخوره خوب باشه

لطفا درخواست دوستی ندید

من ۴۰۰ .گرمی رو گرفتم ۴۵ برای من که پر مو هستم فک کنم ۲بار برسه 

خداوند پیشاپیش من گام برمیدارد وراه را برای من هموار میسازد..   مادر دو کودک و شاغل وخانه دار پراز مشغله و مسولیت 💪🙄😊🤗👨‍👩‍👧‍👦

تو نت سرچ کنید میاد من از طریق یه کانال آشنا شدم انواع عصاره رو داره