2777
2789
عنوان

اپیلاسیون با صمغ عربی در خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 94154 بازدید | 62 پست
سلام دوستان امروز من صمغ عربی گرفتم ۱۵ تومن گفت خانم همش هم مثل همه اینترنتی ها گرون میدن. الان تست ...

عزیزم این طبیعیه که زیر ناخن میره و اینکه باید تو دستت مثل خمیر وَرزش بدی تا نچسبه بعد محکم بکشی رو پوستت

عین ادامسه اخه نمیچسبه اینور اونور زیر ناخن لای انگشتا تیکه تیکه نمیشه؟ موی ضخیم و ریشه سفت رو میکنه ...

وای ن عالی هست من ک با ژیلت میزدم دوروزه در می اومد با این انداختم   شونزده روزی از هیچ مویی خبری نیست کثیف کاری هم نداره  محششره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۴۰۰ .گرمی رو گرفتم ۴۵ برای من که پر مو هستم فک کنم ۲بار برسه 

چه گرون خریدین. من از تلگرام 450گرمیش رو سفارش دادم و خیلی راضی بودم. مارک صدف بود. قیمتشم خیلی مناسبه. اینم آیدی تلگرام فروشندشه

@arayeshi_pransaa

محبت به نامرد کردم بسی ، محبت نشاید به هر نا کسی ،تهی دستی و بی کسی درد نیست ،که دردی چو دیدار نامرد نیست

شما چطوری استفاده میکنی ازش. من تیکه که برمیدارم سریع باز میشه ب پوستم میچسبه.. درصورتی که قبل استفاده چنددقیقه تو یخچال میذارم ک سرد بشه.نمیدونم چرا نمیتونم ازش استفاده کنم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 50 دقیقه پیش
2791
2779
2792