2777
2789
عنوان

اپیلاسیون با صمغ عربی در خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 94154 بازدید | 62 پست
تو نت سرچ کنید میاد من از طریق یه کانال آشنا شدم انواع عصاره رو داره 

عزیزم میشه لطفا بگی صمغ عربی از کجا گرفتی؟ ادرس پیج یا کانالشونو بده.من از مغازه گرفتم زیاد خوب نیس زود توی دست شل میشه رو. اعصابه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۴۰۰ .گرمی رو گرفتم ۴۵ برای من که پر مو هستم فک کنم ۲بار برسه 

سلام عزیز خوبی

میدونم زمان زیادی از تاپیکت گذشته ولی چند سوال داشتم در مورد استفاده از صمغ عربی...

نمیدونم یا من اشتباه استفاده میکنم یا چی ولی دیشب خودم جای حساسمو باهاش اپیلاسیون کردم طی چند مرحله اول بارم بود ولی انگار یکی گرفته با مشت و لگد بهش زده درد داره ولی کمتر شده به نسبت. بنظرتون تقصیر چیه؟ 

''هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد... او گدایست که حاجت ز گدا می طلبد''🌿.....''هر که به پناه خدا پناه برد در امان است"🌻❄️......👈👈اگه مشکل سحر و جادو داری و گرفتارش شدی پیش سید و دعانویس نرو به جاش به این کانال برو توی تلگرام و مطالبش رو بخون و سرچش کن بدردت میخوره بهت قول میدم.کانال تبلیغاتی نیس و حتی مال خودمم نیس فقط دلسوزانه میزارم تا مشکلت حل بشه...بنی آدم اعضای یکدیگرند! اینم لینک کانال👈/darmanbaquran////و اگه شک و شبهه‌ای در دین داری به این کانال برو جواب سوالاتت رو پیدا میکنی بازم بهت قول میدم، اصلام تبلیغاتی و اینچیزا نیس خودت بری میفهمی👈/shobahat99/🚶‍♀️👍🍂
2790
2778
2791
2779
2792