2777
2789
عنوان

طبيعي يا سزا

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 106 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعی برا کسایی خوبه که بیشتر از سه تا بچه میخوان فیزیکشون هم خوبه با دوتا یا حتی سه تا شکم سزارین ه ...

من يكي ميخوام نهايت دوتا بااين ويارايي كه دارم و بد حاليا يكي بسه

من يكي ميخوام نهايت دوتا بااين ويارايي كه دارم و بد حاليا يكي بسه

ویار و یادت میره بذار بدنیا بیاد انقدر اذیت میکنه کلا یادت میره چی کشیدی😁😁😁

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
بابا ميگن تيغ ميزنن جلو عقب يكي ميشه بعد ميدوزن ديگه دوختنش چه فايده ادم بعدش جرات تكون خوردن دسشووي ...

وا کی میگه جلو عقب یکی میشه؟؟؟ اصلا بعصیا لگناشون سایزش خوبه اصلا بخیه لازم ندارن. 

من خودم طبیعی بودم با اینکه زیادر بخیه خوردم اما بازم ترجیح میدم به سز

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
آخه چراکمردرد،چون باردارین میگین،یعنی وزن بچه اذیتتون میکنه؟ راستش برام جالبه چون من باوجود بارداری ...

نه عزيزم من از جند طبقه افتادم و كمر دردم از اون موقع هست

من طبیعی زایمان کردم بخیه انقدر زیاد نیست که که به مقعد برسه بستگی به دکترت داره 

درضمن اگه ماساژ پرینه رو انجام بدی و ورزشها بخیه نمیخوری اصلا 

طبیعی خیلی بهتره فقط ۳روز اذیتی که نمیتونی زیاد بشینی یکم بخیه هات اذیته ولی از سزارین بهتره حداقل دراز میکشی درد نداری فقط وقتی راه میری 

سزارین کلا همش درده تا ۱۰روز بخیه های شکم خیلی دردناکه هم اینکه هیکلت بهم میریزه من که برگشتم مثل قبل مخصوصا شکمم

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين

برای مدفوع هم که برای اونا خیلی طبیعیه بعدشم اصلا اون لحظه جوش اینو نمیزنی من که فقط استرسم این بود خوب زور بزنم بچم گیر نکنه نفسش کم بشه چون دیدم یکی که بیدردی زده بود نمیتونست زور بزنه بچه داشت خفه میشد ماماها فشار به شکمش میاوردن 

ولی من هیچی استفاده نکردم 

اگه رحم و لگنت خوب باشه طبیعی بیاری بهتره 

آره بابا آدم رو زنده زنده میبرن بعدم بدون بی حسی می‌دوزن با سوزن قشنگ حس می‌کنی سوزن تو بدنت می‌ره و ...

وا مگه میشه بدون بی حسی بخیه بزنن برای من که امپول بی حسی زد برای دوختن بخیه که هیچی نفهمیدم بخیه هام تو ۷روز خوب شد همش افتادن چون دکترم گفت هرروز فقط دوش بگیرم و سشوار چیز دیگه استفاده نکنم .موقع برشم که اصلا نفهمیدم 

بستگی به دکترت داره