2777
2789
عنوان

طبيعي يا سزا

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 106 پست
عزیزم بدن بابدن فرق داره من هرکی اصرافم دیدم کمردرد سزارین داشته نمونش خاله هام و زنداییم چون از کمر ...

اره خواهر منم با اینکه ۴۰ روزه تمام فقط استراحت کرد الان بعد ۷ سال میگه کمرم شروع به درد کردن کرده  تازه فقطریه دونه بچه هم داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا ما یه گروه 100 نفره ایم که هممون سزارینی هستیم هیچکس کمردرد نداشته.احتمالا اقوامتون مشکلشون چ ...

نمیدونم والا ولی هیچ کدوم اضافه وزن ندارن یادیسک 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
عزیزم بدن بابدن فرق داره من هرکی اصرافم دیدم کمردرد سزارین داشته نمونش خاله هام و زنداییم چون از کمر ...

من تو دور و برم هر کی دیدم بی حسی داشتن نه تنها کمر درد ندارن بخیه هاشون دیده نمیشه یه خط خیلی نازکه. دکتر و امکانات بیمارستان خیلی مهمه 

من كفتم طبيعي ولي فاميلمون هيچكدوم راضي نبودن چون برش ميزنن ديگه مثل سابق نميشي 

آره بابا آدم رو زنده زنده میبرن بعدم بدون بی حسی می‌دوزن با سوزن قشنگ حس می‌کنی سوزن تو بدنت می‌ره و درد شدید داره درد زایمان یه طرف درد بخیه کردن یه طرف الان تصور کردم حالم بدشد منم زایمانم خیلی سخت بود

جای خالی نبودنت به شدت احساس می شود 😔😔
من تو دور و برم هر کی دیدم بی حسی داشتن نه تنها کمر درد ندارن بخیه هاشون دیده نمیشه یه خط خیلی نازکه ...

اره دقیقا.لباس زیر که تنت باشه اصلا مشخص نیست بدون اونم یه خط کوچولوی 8 سانتیه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
من همين الانشم كمر درد دارم كمر درد اصلا طبيعيه 

آخه چراکمردرد،چون باردارین میگین،یعنی وزن بچه اذیتتون میکنه؟

راستش برام جالبه چون من باوجود بارداری دوقلویی کمردردندیدم،

من برام هزينش مهم نيست فقط ميخوام بهترين بيمارستان باشه تا هيچي حس نكنم و بچم اذيت نشه اينجا ميترسم ...

خب نمیشه هیجی حس نکنی هر عمل جراحی بعد از بهوش اومدن همراه با درده. ولی این کجا و اون کجا. 

آره بابا آدم رو زنده زنده میبرن بعدم بدون بی حسی می‌دوزن با سوزن قشنگ حس می‌کنی سوزن تو بدنت می‌ره و ...

واي نگو خدارو شكر تحقيق كردم راجبش اكر تيغ نميزدن طبيعي قبول ميكردم ولي ميكفت كلش رد شد به كتفش رسيد برش زدن برام پدرم در اومد 

خب نمیشه هیجی حس نکنی هر عمل جراحی بعد از بهوش اومدن همراه با درده. ولی این کجا و اون کجا. 

درد داريم تا درد من بچگيم يجا عمل كردم خصوصي تو ايران بعد جوري بخيه زدن و بستن من كه بچه بودم تا نميخنديدم درد نداشتم ولي بعد ٢ روز راه رفتم سوند و اينجور جيزا وصل بود بهم ولي خب خدارو شكر زودم خوب شدم

واي نگو خدارو شكر تحقيق كردم راجبش اكر تيغ نميزدن طبيعي قبول ميكردم ولي ميكفت كلش رد شد به كتفش رسيد ...

آره سز بهتره من سر دو تا بچم تیغ زدن خیلی اذیت شدم تا یک هفته نمی‌تونستم بشینم به بچه شیر بدم خوابیده شیر میدادم گلم

جای خالی نبودنت به شدت احساس می شود 😔😔
واي نگو خدارو شكر تحقيق كردم راجبش اكر تيغ نميزدن طبيعي قبول ميكردم ولي ميكفت كلش رد شد به كتفش رسيد ...

طبیعی امیدورال هم هست که بدون درده دهانه رحم ک میزنن بی حست میکنن و یه جورایی منگ میشی ولی پروسه زایمانت طولانی میشه چون نمیتونی زیاد زور بزنی

آره سز بهتره من سر دو تا بچم تیغ زدن خیلی اذیت شدم تا یک هفته نمی‌تونستم بشینم به بچه شیر بدم خوابید ...

مرسي كه گفتين من درسته تحملم زياده اما تا يه حدي