2777
2789
عنوان

دعوا خیلی بد

892 بازدید | 39 پست

سلام من3ساله که ازدواج کردم با دوتا جاریام صمیمی هستم جوری ک همه حرفا و رازاشونو ب من میگن اون دوتا اا باهمدیگه نمیسازن یکی از جاریام میریزع تو خودش بی سروصدا میکشه کنار وقتی ناراحت میشه بی محلی میکنه جوری ک طرف بسوزه_ولی جاری دومیه حتی وقتی که حق باهاش نباشه داد و قال راه میندازه گریه میکنه ادای سکته ایارو درمیاره_جاری دومی همیییشه بد اونیکی جاریمو میگه همش مبگفت چشمش دنبال شوهرمه هروز این حرفو میزد ک ببین دارز کشید ببین اونکارو کرد _همش دنبال بهانس 

خدایا مرسی بابت هدیه ی قشنگی که بهم دادی...!

خب؟

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا اینکه یه روز اون دوتا رفتن یه اتلیه از بچه هاشون عکس گرفتن _عکسا که اماده شد جاریم ک ارومه رفت دوتا از عکسای بچه هاشو گرفت _

فقط اونجایی که جاریت وسط دعوا ادای سکته ایا رو درمیاره

من باشم انقدررررررررررررر میخندم که همونجا جان به جان آفرین تسلیم کنم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     

جاری دومبه وقتی فهمبد خیلی بش برخورد گفت چطور عکسای منو نبرده حساب نکرده_خلاصه انقد ناراحت شد غر زد و حرف زد تهشم گفت تز طرف من بگو ک خیلی ناراحتم هم اینکه قضیه ی اتلیه و هم اینکه بهش بگو جلوی شوهرم استین کوتاه نپوشه

این قضیه واسخ خیلی وقت پیشه _من احمقم رفتم گفتم عزیزم ناراحته که عکساشو نیوردی _گفت خب چرا بیارم عکسای اون8_7تا بود واسه من3تا بعدشم من زنگ زدم ادرس گرفتم بعدش رفتم یعنی خبر داشت 

بهش گفتم وقتی میری اونجا استین بلند بپوش واسه چی حرف بیاریم پشت سر خودمون گفت برادر شوهرام مثل داداشامن گفتم شاید تو اینطوری فکر مفکنی _کلی اصرار کرد ک کی این حرفو زده گفتم خودت بهتر میدونی