2777
2789
عنوان

دعوا خیلی بد

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 39 پست
عاره ب خدامن باشم وسط نقش بازی خندم میگیره

وای باورت نمیسه یجوری ملرزید اشک میریخت_چند وقت پیش سرماخورده بود دکتر اسپری داد گفت سرفه کردی نفست گرفت اینو بزن _این همه جا همراهشه و ادا درنباره

خدایا مرسی بابت هدیه ی قشنگی که بهم دادی...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال بابا،چرا میخوای خودتو ثابت کنی؟هرچقدر بیشتر توضیح بدی کمتر باورت میکنن

خب الان ادم بده منم _همه حرفی میزنن پشت سرم_هرحرفی میزنن اسم منو میارن 

خدایا مرسی بابت هدیه ی قشنگی که بهم دادی...!
من باشوهرم نامزدبودیم ی دعوای شدید کردیم مادرشوهرم مثلا ازحال رفت دستوپااشومیلرزوند چشاشوخمارکرد دیگ ...

😂😂😂😂😂😂😂

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     
من باشوهرم نامزدبودیم ی دعوای شدید کردیم مادرشوهرم مثلا ازحال رفت دستوپااشومیلرزوند چشاشوخمارکرد دیگ ...

:)) توروح مادر شوهرت

دیشب خونه مادرشوهرم بودیم _مادرشوهرم یواشکی واسه ی شوهرم تعریف میکرد من اصلا متوجه نشدم ولی جاری دوم ...

وای خوش بحالت

چقدر میخندی😂😂😂😂😂😂😂

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     

عزیزدلم  حتی گاهی بهترین دوستت هم دشمنت میشه ولشون کن رودر رو کن تو ک ترسی نداری جیغ زد خودشو ب غش زد فقط با نیشخند نگاش کن بگو تموم شد؟؟؟بعدم با ارامش کل حرفتو بزن و‌بلند شو بیا بیرون😊

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
وای باورت نمیسه یجوری ملرزید اشک میریخت_چند وقت پیش سرماخورده بود دکتر اسپری داد گفت سرفه کردی نفست ...

اگه همه تاییدت کردن و باهات موافق بودن از سه حالت خارج نیست :

یا پولت زیاده

یا زورت زیاده

یا انقد بیشعوری که بحث کردن باهات فایده‌ای نداره😂

‌ 

.خطاب ب جاریت ک همه طرف اونومیگیرن بااینکه میدونن نقش بازی میکنه

موهاے دوست دخترتو بـــومیکنے میبوسے!بعدموهاے مـــــادرتــــوتوغــــذامیبینے میگے مـــــن لــــب بہ این غذانمیزنم بیشـــرف؟!