سلام من3ساله که ازدواج کردم با دوتا جاریام صمیمی هستم جوری ک همه حرفا و رازاشونو ب من میگن اون دوتا اا باهمدیگه نمیسازن یکی از جاریام میریزع تو خودش بی سروصدا میکشه کنار وقتی ناراحت میشه بی محلی میکنه جوری ک طرف بسوزه_ولی جاری دومیه حتی وقتی که حق باهاش نباشه داد و قال راه میندازه گریه میکنه ادای سکته ایارو درمیاره_جاری دومی همیییشه بد اونیکی جاریمو میگه همش مبگفت چشمش دنبال شوهرمه هروز این حرفو میزد ک ببین دارز کشید ببین اونکارو کرد _همش دنبال بهانس
وقتی بچه های اون میومدن _جاریم درو قفل میکرد یا جواب نمیداد بهرحال به یه بهونه ای راشون نمیداد اصلا_مادرشوهرم وبقیه ناراحت ک چرا اینجوری میکنه بچه های برادر شوهرشه و کلی حرف _اونم ب من میگفت بخدا طاقت سرو صدا ندارم _تا اینکه یه روز مادر شوهرم میره بالا و میگه چرا راشون نمیدی اینا بچن دوس دارن بیان بازی کنن
جاریمم برداشت گغت نمیخام ببینمشون دلخوشی ازش ندارم همیشه دعوا میندازه وسط زندگبم و خوبیمو نمیخاد _فکر میکنه من به شوهرش چشم دارم عاشقشم و کللای حرفای دیگ ک من اصلا تا دیشب خبر نداشتم _مادرشوهرمم زنگ میزنه به جاری اولیه جریانو میگه _دعوای حسابی راه میوفته_جالب اینجاس ک جاری دومیه رفتی خونشون و گفته استغفرالله و کلی قسم دیگ ک من اینو نگفتم و از خودش دراورده اون مبخاد وسط مارو بهم بزنه و هزار حرف دیگ
من و شوهرم اصلا خبر نداشتیم به ما نگفتن_جاری وحشیه گفته بیان رودرو کنید ببینم کی راست میگه _گفته چه حرفا ک پشت سر تو نگفته همرو رو برگه نوشتم ک ببینی این حرفا رو به جاری اولیه گفته_خیلی ناراحت شدم الان ادم بده من شدم
فقط اونجایی که جاریت وسط دعوا ادای سکته ایا رو درمیاره من باشم انقدررررررررررررر میخندم که همونجا ج ...
من باشوهرم نامزدبودیم ی دعوای شدید کردیم مادرشوهرم مثلا ازحال رفت دستوپااشومیلرزوند چشاشوخمارکرد دیگ منوشوهرم دعواروول کردیم جفتمون مات موندیم فقط ب اداهاش نگاه میکردیم پدرشوهرمم سرمادرشوهرموبغل کرد ادای هندیارودرآورد ماچش کرد وگریه کردو
فقط اونجایی که جاریت وسط دعوا ادای سکته ایا رو درمیاره من باشم انقدررررررررررررر میخندم که همونجا ج ...
دیشب خونه مادرشوهرم بودیم _مادرشوهرم یواشکی واسه ی شوهرم تعریف میکرد من اصلا متوجه نشدم ولی جاری دومیه ک اونجا بود شنید همیشه خپدشو به سکته میزنه_یهو خودشو به لرزیدن زد و میگفت دستام خشک شده دهنم کج شده همه میدونن ک فیلمه ولی نمیدونم چرا ب روش نمبارن همچنان پشتشن