2777
2789
عنوان

خودکشی

2497 بازدید | 50 پست

این تاپیکارو که میخونم بعضیا خیلی راحت حرف ازخودکشی میزنن که از سختی های این دنیا به حساب خودشون راحت شن. بابا جان خودکشی گناهیه که هیچ وقت بخشیده نمی شه کسی که خود کشی میکنه تا ابد توجهنمه.چرا زنگی جاودانه آخرت رو به خاطر سختیهای این دنیا میخوایین تباه کنین وتاابد توآتیش بسوزین.

امام صادق علیه السّلام نیز فرمودند : « هر کس خود را عمداً بکشد ، پس او در آتش جهنم تا ابد خواهد بود . » ( وسایل الشیعه ، ج ۲۹ ، ص ۲۴ )

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای خدا خیلی هم زیادشده

....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘

الکی میگن کسی واسه خودکشی اینجا نظر نمیخاد بلکه واسه جلب توجه تاپیک خودکشی میزنن

در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                   گو همه چشم جهان رو به سرم بشتابید .....

فشار میاد بهشون ک همچین تاپیکی میزنن

یه بار یکی بود میگفت میخام قرص بخورم خودکشی کنم

بعد اینکه من چقدر باهاش حرف زدم گفت حالا برم یکیشو بخورم تا صبح بخوابم😐😐😐😐

یعنی سرکار بودم یک ساعت

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
اتفاقا این اشتباهه که هرکی حرف خودکشی رو میزنه نمیخواد خودکشی کنه

من بیشتر اونایی ک دیدم حرف از خودکشی میزدن اکثریتشون ب حرفشون عمل کردن درسته طول کشید ولی آخرش انجام دادن یکیش مثل بچه همسایمون ب خاطر ی موتور خودکشی کرد خدا😭😭😭😭

....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘

اتفاقا یه فیلم هالیوودی میدیدم مال ۱۷ یا ۱۸ سال پیش بود رابین ویلیامز بازی کرده بود. یکی خود کشی کرد زندگی اون دنیا شو نشون میداد یه خونه کثیف و تاریک و خرابه داشت میگفت چون خودمو کشتم باید تا ابد اینجا زندگی کنم . خیلی جدلب نشون میداد . ینی جوری بود هر وقت حرف از خودکشی میشنوم یاد اون میافتم تنم میلرزه

اتفاقا یه فیلم هالیوودی میدیدم مال ۱۷ یا ۱۸ سال پیش بود رابین ویلیامز بازی کرده بود. یکی خود کشی کرد ...

این بازیگر خودشم خود کشی کرد فکر کنم

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز