2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2497 بازدید | 50 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

متاسفانه من جسارت خودکشیو ندارم...

البته یه جا خوندم نوشته بود آدمی که میخواد خودکشی کنه واقعا دلش نمیخواد بمیره بلکه میخواد اوضاع و شرایطش عوض بشه

پیر شدم پیر تو ای جوونی!
وقتی هیچ راهکاری نیست باید چیکار کرد دقیقا؟؟؟ چجوری از این زندگی لجن اومد بیرون؟

بالاخره یک راه حلی برای مشکلی هست .من خودم خیلی زندگی سختی داشتم ازبچگی تاالان اما الان حس میکنم بایدبخداتوکل کنم وازخودش کمک بخوام که یه راهی جلوی پام بزاره وخودم هم دنبال راه حل باشم ودرمواردی فقط صبر باید کرد.

میشخ تاپیک اخرمو بخونید

عزیزم تاپیکتوخوندم خیلی سخته وحق داری که بهم ریخته وناراحت باشی پدرت که فکرنکنم به حرفت گوش کنه اماتوسعی کن زندگی خودت ومادرتو نجات بدی اگه مادرت به حرفت گوش میکنه باهاش صحبت کن چون خیانت   واقعا غیرقابل بخششه وگناه بزرگیه که تواین دنیاهم اثرات بدش روتوزندگیتون میزاره. اگرمادرتون نمیتونه باپدرتون زندگی کنه ازش جدابشه وزندگی جدیدی شروع کنه همراه شما.شماسعی کن بفکرآینده خودت باشی ووقتی فکرمیادسراغت به یک آینده خوب که بایدبهش برسی فکرکن وتوذهنت مجسم کن درستوخوب بخون کارپیداکن وسعی کن واردروابط دوستی باپسر نشی وخودتوپاک نگه داروازاول تاآخربه خداتوکل کن وبهش بگو خدایا هرچی واسم صلاحه برام همونو پیش بیار وبهش بگو توتنهاتکیه گاه من توزندگی هستی حواست بهم باشه ومطمئن باش خداکمکت میکنه.هیچی مثل معنویات دل آدمو آروم نمیکنه وسعی کن تودانشگاه دوستای خوب وسالم پیداکنی خیلی بهت کمک میکنه.همزمان ازیک مشاورخوب کمک بگیر.فقط قوی باش وآینده زندگی خودتوخراب نکن. تودختر قوی ای هستی مطمئنم خداهم کمکت میکنه باتمام وجودازش بخواه.