2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2497 بازدید | 50 پست
من همیشه فکرمیکردم چطوریه آدم دست به خودکشی میزنه؟! اماتواین سن متوجه شدم واقعابعضی وقتهاآدم مستاصل ...

درسته آدم درمونده میشه ولی بالاخره زندگی این دنیا تموم میشه دیگه باهمه خوبی ها وخوشی ها وبدبختیها وسختی ها .مهم اون جهانه که خودمون بسازیمش وکاری کنیم که تو اون دنیا راحت باشیم.خودکشی یعنی ازچاله دراومدن وتوچاه افتادن که دیگه چاره ای براش نیست. دلم واقعا میسوزه که میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بیشتر اونایی ک دیدم حرف از خودکشی میزدن اکثریتشون ب حرفشون عمل کردن درسته طول کشید ولی آخرش انجام ...

بله اکثرا قبل خودکشی درموردش حرف میزنند چون خیلی فکرشونو مشغول کرده باید جِدیش گرفت مخصوصا اگه از طرف یه نوجوان باشه

من بیشتر اونایی ک دیدم حرف از خودکشی میزدن اکثریتشون ب حرفشون عمل کردن درسته طول کشید ولی آخرش انجام ...

چند سالش بود؟یه  پسری بود به خاطر کبوتر با باباش دعواش شد خودشو کشته بود😕 بعد باباش که اینو دید سکته کرد

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
چند سالش بود؟یه  پسری بود به خاطر کبوتر با باباش دعواش شد خودشو کشته بود😕 بعد باباش که اینو دی ...

دوازده سالش بود

چقد خودکشی ها هم مسخره شدنه😞

....بزرگترین خواسته ام از خدا اینه ک ب عشق مهربونم برسم😍 😘 میشه همین الان ک امضامو خوندی بگی خدایا مشکلشو حل کن هممممممممین برام کافیه😍😘

اینایی که خود کشی میکنن در واقع باید بگن تن کشی نه خود کشی

تنی که بوسیله خود انسان از بین میره 

خود انسان همیشه هست و خواهد بود

تو اون دنیا هم از خودش فراریه

چرا که میخواسته خودش رو از بین ببره غافل از این که خود انسان نابود شدنی نیست

در واقع تو اون دنیا یک خود عصبانی از خود خواهد بود و این بالاترین عذابه....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

وااای چقدر با حرف عمیقی که زدی اونایی که میخوان خودکشی کنن رو قشنگ روان درمانی کردی. عزیزم کسی میخواد خودکشی کنه رو تهدید میکنی؟ این چیزا واسه کسی که به این مرحله رسیده مسخره ترین دلیل جلوگیری از خودکشیه. باید تحت درمان قرار بگیره باید بهش رسیدگی بشه نه بهش بگی گناهه فلانه بیساره اونم بگه باش

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق
وااای چقدر با حرف عمیقی که زدی اونایی که میخوان خودکشی کنن رو قشنگ روان درمانی کردی. عزیزم کسی میخوا ...

کسایی که خودکشی میکنن فکرمیکنن بااین کار خودشونوراحت میکنن وبخاطراین نه سعی میکنن مشکلشونو خودشون حل کنن یا حالا ازطریق کمک گرفتن از روانشناس ودوست و آشنا  اما نمیدونن باخودکشی تازه بدبختیاشو ن شروع میشه وجایی که میرن صدها بارازتجربه ای که تواین دنیا دارن سخت تر میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز