2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2497 بازدید | 50 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زیباست و درست و عاقلانه 

ولی اگه خوب نمیگفتم خودکشی گناه میدونی چی میشد 

همچی داغون میشد 

طرف یکم افسرده میشه میخواد خودکشی کنه 

اگر نمیگفتم گناه همچی به هم می‌ریخت 

ولی گاهی انقدر فشار زیاد دیگه باید انجامش بدی 

یک جایی هست دیگه غیر قابل تحمل 

بعدش مگه من خواستم بیام این جا که الان میخوام برم گناه باشه 

یکی دیگه باعثش بود حالا خوشم نمیاد راهی جز خودکشی نیست 

پس گناه نیست من از اون دنیا چیزی نمیدونم 

پس بهش فکر هم نمیکنم در یک موقعیت مناسب به این زندگی پایان میدم در یک شب که ماه کامل شده 

میدونی چیه استاتر نمیشه واقعا ادمارو قضاوت کرد گاهی با یه اتفاق زندگیه یه ادم از این و رو ب اون رو میشه  گاهی کم میاره گاهی مغز ادم کار نمیکنه یا اینکه اتفاقی واسه یه ادم میفته که تو اون لحظه فقط فکر میکنه که خودکشی تنها راهشه مثلا یا اتفاقایی مثل تجاوز اینا ولی خب با این همه به این باور دارم هیچ چیز اونقدر مهم نیست که ادم جونشو از دست بده 

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤
من پارسال خالم با تفنگ شکاری خودشو کشت بخدا هروقت میاد تو خابم توی تاریکی و کلی هم مریضه

سلام 

عزیزم خدا رحمت کنه خاله شما رو

ایشون افسردگی داشت؟

تو خانواده ما پیش اومده نمی‌تونیم با این موضوع کنار بیاییم داریم نابود میشیم چی میشه یهو طرف تصمیم میگیره حتی یه کلمه حرفی نزنه و بعد خودکشی کنه

زیباست و درست و عاقلانه  ولی اگه خوب نمیگفتم خودکشی گناه میدونی چی میشد  همچی داغون میشد ...

خودکشی گناه نیس من هر که دیدم خودکشی کرده آدم خوبی بوده یکی ناراحتی  اعصاب داشت یکی شوهرش به شدت اذیتش میکرد یکی سرطان داشت یکی افسردگی داشت خب همه بی گناه بودن توی عذاب بودن چرا باید برن اون دنیا عذاب بکشن خدا اگه مهربون بود بنده خودشو مبتلا به سرطان نمی‌کرد که آنقدر درد بکشه مجبور بشه خودشو بکشه حالا میخاد ببرش عذابش هم بده چقدر واقعا این خدا مهربونه