2777
2789
عنوان

با بیمحلی کردن شوهراتون چیکا میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 115 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباهت همینه، باید شیطون بشی، الان تو آرومی اون برعکس میره جذب یه پرجنب و جوش میشه مردا اینن دیگه، ...

همین ذهنمو درگیر کرده ک شاید حالش بامن خوب نیست😔

چیکار کنم؟؟ شخصیت خودم آرومه

دوتاتون آرومی 

انتظار نداشته باش ک عوض شید

فقط به جا قهر خودت بحث و باز کن بدون نق و غر زدن

بحث های جالب باشه نه غم و غصه

از سر کار هم ک میان خسته ان 

تو خونه نیست ک بگی بتونه راحت باشه 

سعی کن به جا قهر کردن و بیشتر شدن فاصله ها ببینی از چی خوشش میاد اول جذبش کنی ک حس کنه میتونه با توام بگه بخنده یا راحت باشه بعد کم کم عادتش بده به اینکه به کارایی ک تو دوس داری علاقه مند بشه 

I'd walk straight through the bullet😏
واقعا اینارو میدونی؟؟ چجوری کنار اومدی ؟

بنا ب دلایلی نمیتونم جداشم خیلی هم برا خودم متاسفم واقعا،اره میدونم همه چیو ولی موندم ک چطور تاالان شوهر دختره نفهمیده جفتشونو جربده😐

دقیقا شوهره منم شبا بهم محل نمیذاره.والا میرم خونه مادرم غروبش میاددنبالم خب اخه لعنتی توک باهام حرف ...

چیکار میکنه؟ تو چیکار میکنی در این مواقع؟😕

عزیزم مردا کلا وقتی میان خونه دوس دارن خستگیشون رو با تلویزیون نگاه کردن در کنن و ترجیح میدن ساکت باشن.ولی اگه مطمئن باش تو شوخی کنی و هی در صحبت رو بازکنیو باهاش گرم بگیری اونم صحبت میکنه.نمیخواد که در جواب تو هم سکوت کنه.