2777
2789
عنوان

با بیمحلی کردن شوهراتون چیکا میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 115 پست
برو جلوشوهره رو بگیر حضوری بهش بگو.البته با مدرک.مثلا از پیاماشون عکس بگیر،یا از شمارشو تایم صحبت کر ...

خاک برسرم چن تامدرک داشتم پاک شد کاش نگه میداشتم الان میشد ثابت کنم

یعنی تاحالا کاری کرده ک بهش شک کنی؟

حتما ک نیاز نیس با جنس مخالفش دوست بشه،این ک زیاد با جنس مخالف گرم بگیره و تو یه جمعی مرد هم هست ولی بیشتر با اون صحبت کنه،ولی به زن خودش ک میرسه بی حوصله و مثلا خسته خودش رو میگیره و حوصله حرف زدن با زن خودش رو نداشته باشه،به نظرم یه زن رو حساس میکنه حالا میخواد رفتار اون آقا از روی قصد باشه یا بی منظور،شوهرم دقیقا اینطوریه.... 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط تو نيستي منم همينطور نهايت بي محليم اينه برم تو اتاق عر بزنم 😂😂😂😂😂كلا گل به خودي ميزنم  ...

اررررره منم 

بعد ک گریه تموم میشه و حسابی خودمو اذیت میکنم خود ب خودی خودم خوب میشم 😑

سعی کن باهم کاری انجام بدین. مثلا باهم فیلم ببینین. وسطش در مورد فیلم حرف بزن.باهش بگو بخند. سعی کن چیزای خنده دار بگی.که میاد خونه بدونه قراره باهات خوش بگذرونه .حالش خوب بشه. نه اینکه گله گزاری کنی همش یا غر بزنی. هممون باید اینو یاد بگیریم. تو هم بخای لج کنی که چیزی بهتر نمیشه عزیزم

لج نمیکنم غر نمیزنم فقط غصه میخورم😕

غصه نخور.کوتاه کوتاهم که شده باهاش حرف بزن. یه سرگرمی مشترک جور کن.اگر چیزی تعریف کرد ، خیلی تحویلش بگیر  و تاییدش کن. بلخره یه راهی براش جواب میده.هرکی یک قلقی داره. تو باید پیداش کنی. این هنره یک زنه

غصه نخور.کوتاه کوتاهم که شده باهاش حرف بزن. یه سرگرمی مشترک جور کن.اگر چیزی تعریف کرد ، خیلی تحویلش ...

مرسی عزیزم از راهنماییت اره باید بگردم دنبال قلقش تازه ازدواج کردیم اخه

اررررره منم  بعد ک گریه تموم میشه و حسابی خودمو اذیت میکنم خود ب خودی خودم خوب میشم 😑

خخخخخ نه من اونجوري نيستم كمي گريه ميكنم ديونه ميشه مياد سراغم فقط نكبت بلد نيست دلم داره يه راند ديگه دعوا ميكنيم بعد به اي نتيجه ميرسم ديگه بسه خودم پا ميشم ميام بيرون

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏