2777
2789
عنوان

با بیمحلی کردن شوهراتون چیکا میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1321 بازدید | 115 پست
اتفاقا بیشترشبا میریم بیرون قدم میزنیم اماباز میایم خونه همون اشه همون کاسه هیچ فرقی نکردیم.حالا فقط ...

اخ دقیقااااا خب تو حرف بزن ازش سوال کن نزار ساکت شه بگو گوشی دست نگیره فیلم روزا ببینه باهم نگاه کنید 

شوهر من تاقبل ازاینکه بیاد خونه وقت وحوصلشو با دختربازیش پر میکنه وبادوس دخترش حرف میزنه ب من که میر ...

شوهر منم بیشتر اوقات میگه سرم درد میکنه از بس حرف زدم بیرون،وقتی میپرسم میگه با مشتری!!!! 

ای خدا😩

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم بیشتر اوقات میگه سرم درد میکنه از بس حرف زدم بیرون،وقتی میپرسم میگه با مشتری!!!!  ای ...

خب عزیزم مشتری ک عیبی نداره دیگه کسی ک کاسب باشه همینه اگه بهش مطمئنی خودتو ناراحت نکن ❤

اوهوم البته مردا هم دست کمی اززنا ندارن جنس خراب همه جا هس چ مرد چ زن جفتشونم ب ی اندازه مقصرن 

موافقم... 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
ب غیر حرف زدن کلا رابطه تون چطوره؟همو دوست دارین؟

اره دوستداریم همو روزا ک خونه نیس زنگ میزنه یلام خوبی چ خبرچیکارمبکنی یکم مسخره بازی درمیاره ک بخندیم پشته تلفن درهمین حد کلا اخلاقش خیلی بده روزایی ک خوبه باادم کلی شوخی مبکنه میگ ومیخنده روزاییم ک حوصله نداره حرف نمیزنه 

دلم که شکست اومیدوارم دلت بشکنه🖤
مرد و زن نداره جنس خراب خراااابه

اره بابا نمیدونم واقعا چقد ی ادم میتونه پست باشه،اینقد ب شوهرم بی اعتمادم ک اگه بگه ماست سفیده تانبینم باورنمیکنم،واقعا معلوم نیس بعضیا چ مرگشونه،اخه من هرجور حساب میکنم نمیدونم دقیقا مشکل چیه این وسط ک شوهرم اینجوری میکنه

خب عزیزم مشتری ک عیبی نداره دیگه کسی ک کاسب باشه همینه اگه بهش مطمئنی خودتو ناراحت نکن ❤

درسته عیبی نداره ولی از کجا معلون راست بگه!!!؟؟؟ ، من ک صبح تا شب تو خونه هستم حتی تا سوپر سر کوچه نمیرم... دقیقا حرفای اسی با رفتار شوهرم یکیه 

تف تو ذات خرابشون

اره بابا نمیدونم واقعا چقد ی ادم میتونه پست باشه،اینقد ب شوهرم بی اعتمادم ک اگه بگه ماست سفیده تانبی ...

اصلا ربطی نداره ک تو براش کافی بودی یا نه خودتو اذیت نکن بعضیا کلا تنوع طلبن

تو هم مث منی حساس شدی😔همش دلم آشوبه

منم

وقتی هم بهش میگم دلم شور میزنه داری یه چیزی رو بهم دروغ میگی،میگه ن و کلا قضیه رو میپیچونه... 🤨