خب تو هم حرف نزن يا وقتي اون هست خودتو با چيزي سرگرم كن ناگفته نماند آقايون وقتي تو كارشون گرفتاري دارن بيش از حد ساكت و آروم ميشن اين جنبه ها رو هم در نظر بگير
همینایی که میگن قضاوت بده خودشون از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بگو ببینم رویا هامو چند می خری🎠؟نمی ترسی از روزی که ویدایی وجود ندارع💕🌸لطفاًلایک نکنیدد:/ جدیدم نیستم نزدیک سه ساله خاموش می خوندم با کاربری دیگم انقد نکین جدید جدید زرنگا🤫😒عکس پروف دادشمه نگین بچه داری🤔😂✈️
dost zeyad dareh shayad bagheyeh sargarmesh me konan behesh be go yaham tip bezan
بگو ببینم رویا هامو چند می خری🎠؟نمی ترسی از روزی که ویدایی وجود ندارع💕🌸لطفاًلایک نکنیدد:/ جدیدم نیستم نزدیک سه ساله خاموش می خوندم با کاربری دیگم انقد نکین جدید جدید زرنگا🤫😒عکس پروف دادشمه نگین بچه داری🤔😂✈️
شایدم بی محلی نباشه. مردا وقتی از سرکار میان دوست دارن تو خودشون باشن. حوصله حرف زدن ندارن. شوهر من وقتی میاد خونه ناهار میخوریم باهم بعد سریع میشینه پای تلویزیون کاری هم به هیچی نداره. منم کارامو انجام میدم میرم کنارش میشینم،چایی میوه ای چیزی براش میارم یکم ماساژش میدم. دیگه بعد که خستگیش رفع شد میاد پیشم و کنار همیم. با غر زدن و بی محلی چیزی درست نمیشه.باید قلق اخلاق و رفتارش بیاد دستت
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
شوهرم منم شبا میاد زباد حرف نمیزنه هی من میگمچه خبر اون میگه سلامتی تمام بعد اون کافبه بگه چه خبر من اوه کلی خبر براش دارم
مردا مثل ما خانما نیستن که کلی حرف واسه زدن داشته باشن که مسائل کاربم هرچی خونه نیارن بهتره
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
حرف نزد توام حرف نزن شام چای میوه همه چی واسش بیار ولی باهاش حرف نزن فقط در حدی ک لازمه وقتی هم اومد پیشت ی ذره باز بی محلی کن(ی کوچولو فقط شورشو درنیاری کلا بیخیال شه😄)بعدشم دلیل رفتارتو بهش بگو البته تاثیرش فقط همون لحظه س و دوباره مجبور میشی این رفتارو تکرار کنی