2777
2789
عنوان

دلم گرفته☹️

210 بازدید | 40 پست

همسرم همیشه سر کاره.ساعت هفت صبح میره تا ساعت شش عصر.گاهی اوقات شب هم میره تا ساعت دو شب.البته شنبه تا چهار شنبه منم همکارشم و پیش همیم صبح تا ظهر.اما من پنج شنبه ها و روزای تعطیل خونه م و یا با دخترم میریم تفریح اما همسرم سرکارن.حتی عید نوروز هم سرکار بود.خیلی دلم واسش تنگ میشه.بعضی وقتا که با دخترم بیرونیم نگاه میکنم به خانواده هایی که با هم اومدن خرید و اینا میگم کاش همسر منم میتونست بیاد باهامون.

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هروقت به این چیزا فکرمیکنی به من و امثال من فکرکن که یک هفته بعد عروسی همسرم رفت مرز و من تو اوج جوونی تنها و تو شهرخودم غریب.بیرون میرم فکربه همونایی که گفتی و زوج های جوان و دست تو دست هم.....

واقعا سخته حق داری ولی این مدتو برنامه داشته باش به کاری که علاقه داری یا کاری که عقب افتاده...و خب اون لحظاتی که با هم هستید رو نهایت استفاده ببرید

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
من مجردم 😀

بده مگه؟همیشه سعی کن از زندگیت لذت ببری.داشتنه همسر فقط یه انتخاب واسه دخترای مستقل امروزیه نه فرصت.هروقت موقع ش باشه خدا خودش بهترینشو سر راحت قرار میده

واقعا سخته حق داری ولی این مدتو برنامه داشته باش به کاری که علاقه داری یا کاری که عقب افتاده...و خب ...

نه تو مدتی که نیست بیکار نیستم.با دخترم رستوران میریم کافه میریم پارک میریم خیلی کارای دیگه اما دلم میخاست خب مثل بقیه خانواده ها ایشونم همراهمون باشن

بده مگه؟همیشه سعی کن از زندگیت لذت ببری.داشتنه همسر فقط یه انتخاب واسه دخترای مستقل امروزیه نه فرصت. ...

آره من خیلی خسته شدم واقعا...خب من تو خانواده  مستقل نیستم.

.ایشالا ایشالا😍😍😍😍

28سالمه

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩