2789
عنوان

دلم گرفته☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 40 پست
آره من خیلی خسته شدم واقعا...خب من تو خانواده  مستقل نیستم. .ایشالا ایشالا😍😍😍😍 28سالمه

ایشالله پایان این سختیا یه آسونی و راحتی خیلی دلچسب در انتظارته.ازدواج خوبش خوبه.تن به هر ازدواجی نده.

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم
نه تو مدتی که نیست بیکار نیستم.با دخترم رستوران میریم کافه میریم پارک میریم خیلی کارای دیگه اما دلم ...

الهی اره حق داری...ولی اون فرصت هایی که همسر هست حتما این فعالیتهای مشترک رو داشته باشید..و اینکه اگر راه حلی برای کاهش ساعت کاری یا تغییرش به نحوی که تایمهای مفید بیشتری پیشتون باشه هم عالیه اگه بشه

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

الهی اره حق داری...ولی اون فرصت هایی که همسر هست حتما این فعالیتهای مشترک رو داشته باشید..و اینکه اگ ...

مثلا ساعت سه بامداد بریم رستوران؟😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️نمیشه.یکی دو روز در هفته زود میان خونه که من سعی میکنم بیشتر تو خونه باشیم که استراحت کنن چون خیلی خسته میشن

ایشالله پایان این سختیا یه آسونی و راحتی خیلی دلچسب در انتظارته.ازدواج خوبش خوبه.تن به هر ازدواجی ند ...

ایشالا عزیزم...آره دقیقا من خودمم همینو مدنظر دارم که ان شاالله ازدواج خوبی کنم...دیگه حالا فعلا صبر میکنم ببینم شاهزاده سوار براسب کی تشریف فرما میشن😁😁😁

اره‌مال من خیلی خوبیا داره ولی این ک محبت کلامی بلد نیس و حرفاش با داد و بدبیراهه برام زجره ک پیشم ب ...

با هم منطقی صحبت کنین.میتونی به راحتی جذبش کنی.مطمعن باش.اگر محبت کلامی بلد نیست تو انقدر به کار ببر واسش عادی بشه و یاد بگیره

مثلا ساعت سه بامداد بریم رستوران؟😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️نمیشه.یکی دو روز در هفته زود میان خونه که من سعی ...

خخخخخخ😀......آها صحیح احسنت من فکر کردم تایمهای دیکه ای هستن پیشتون که فرصتش بشه

ایشالا عزیزم...آره دقیقا من خودمم همینو مدنظر دارم که ان شاالله ازدواج خوبی کنم...دیگه حالا فعلا صبر ...

ایشالله عزیزدلم💟

خخخخخخ😀......آها صحیح احسنت من فکر کردم تایمهای دیکه ای هستن پیشتون که فرصتش بشه

نه متاسفانه ولی بلخره تو کوچه مام عروسی میشه😂

خدانکنه عزیزم.یعنی بلخره زمان خوشی ما هم میرسه😂😂😂

آها ....حخخخخ از دست توووووو😂😂😂😂

همین الانشم کلی خوشی بابا خبر نداری😆

همکار مامانم شوهرش ماموریت بوده روز بعدش اومده سرکار خوابالود بوده سرربه سرش گذاشتن که حتما غصه دار رفتن همسرت هستی گفته نه بابا دو شبه تا 12/5 شب با خواهرم اینا تو پارک و خوش گذرونی هستیم😅😅😅

آها ....حخخخخ از دست توووووو😂😂😂😂 همین الانشم کلی خوشی بابا خبر نداری😆 همکار مامانم شوهرش م ...

اخ اون دیگه چقدر خجسته ست😂😂😂 باور کن خوش نیستم.بعضی وقتا که میبینم باباها دست دختر کوچولوشونو گرفتن انقدر دلم واسه دخترم میسوزه