همسرم همیشه سر کاره.ساعت هفت صبح میره تا ساعت شش عصر.گاهی اوقات شب هم میره تا ساعت دو شب.البته شنبه تا چهار شنبه منم همکارشم و پیش همیم صبح تا ظهر.اما من پنج شنبه ها و روزای تعطیل خونه م و یا با دخترم میریم تفریح اما همسرم سرکارن.حتی عید نوروز هم سرکار بود.خیلی دلم واسش تنگ میشه.بعضی وقتا که با دخترم بیرونیم نگاه میکنم به خانواده هایی که با هم اومدن خرید و اینا میگم کاش همسر منم میتونست بیاد باهامون.
اخ اون دیگه چقدر خجسته ست😂😂😂 باور کن خوش نیستم.بعضی وقتا که میبینم باباها دست دختر کوچولوشونو گرف ...
خخخخ آره.......فدات بشم حق داری منتها هیجوقت برای هیچکس صد درصد زندگیش باب طبعش نیس برای همین نیمه پر لیوانو باید دید...کلی کلی نعمت های خوب و قشنگ داری الان که همیشه باید شاکر باشی...و حتی ی نعدادیشو یادداشت کن جلو چشمت باشه که سرزندگیتو حفظ کنی
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
آها ..به سلامتی واااااای الهی شکر وقتی خانواده خوشبخت میبینم ی حس فوق العاده عالی و مثبت میگیرم...الان واقعا حس خوب گرفتم ان شاالله همیشه خیر از آسمون و زمین واست بباره😍😍😍
الهی دورت بگردم همچنین تو خانوم مهربون♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزدلی شمااااااااااااااااا❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘😘😘
برای نی نیت همیشه انرژی مثبت بفرست باهاش صحبت کن برای آرامشش شکمتو با روغن ماساژ بده قران و اذان براش بذار ی سری موسیقی های آروم براش بذار😍😍😍😍افکارت رو هم مراقبت کن خیلی اثر داره