2821
2789
عنوان

دلم گرفته☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 40 پست
اخ اون دیگه چقدر خجسته ست😂😂😂 باور کن خوش نیستم.بعضی وقتا که میبینم باباها دست دختر کوچولوشونو گرف ...

خخخخ آره.......فدات بشم حق داری منتها هیجوقت برای هیچکس صد درصد زندگیش باب طبعش نیس برای همین نیمه پر لیوانو باید دید...کلی کلی نعمت های خوب و قشنگ داری الان که همیشه باید شاکر باشی...و حتی ی نعدادیشو یادداشت کن جلو چشمت باشه که سرزندگیتو حفظ کنی

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
خخخخ آره.......فدات بشم حق داری منتها هیجوقت برای هیچکس صد درصد زندگیش باب طبعش نیس برای همین نیمه پ ...

اره حق با توعه خیلی انرژی مثبتی♥️دمت گرم

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره حق با توعه خیلی انرژی مثبتی♥️دمت گرم

فدایت خواهری جوووووووون....ان شاالله همیشه شاد ووخوشبخت باشی....همسرت وقتی رضایت شما رو حسابی دلگرم زندگی باهاتون میشه و انرژی مضاعف میگیره

فدایت خواهری جوووووووون....ان شاالله همیشه شاد ووخوشبخت باشی....همسرت وقتی رضایت شما رو حسابی دلگرم ...

من باردارم ایشالله هرچه زودتر یه زندگیه دو نفره خیلی توپ شروع میکنی

من باردارم ایشالله هرچه زودتر یه زندگیه دو نفره خیلی توپ شروع میکنی

وااااااااای آخیییییییییی😍😍😍😍😍ای جوووووون نی نی😋😋😋😋😋پسمل داری یا دخمل؟چند ماهته؟

مررررررررررررررررررسی مهررررربووووووووووونم ایشالا ایشالا با دعای خیر شما

وااااااااای آخیییییییییی😍😍😍😍😍ای جوووووون نی نی😋😋😋😋😋پسمل داری یا دخمل؟چند ماهته؟ مرررررررر ...

دو ماهمه هنوز مشخص نیست😍😍😍😍

دو ماهمه هنوز مشخص نیست😍😍😍😍

آها ..به سلامتی واااااای الهی شکر وقتی خانواده خوشبخت میبینم ی حس فوق العاده عالی و مثبت میگیرم...الان واقعا حس خوب گرفتم ان شاالله همیشه خیر از آسمون و زمین واست بباره😍😍😍

آها ..به سلامتی واااااای الهی شکر وقتی خانواده خوشبخت میبینم ی حس فوق العاده عالی و مثبت میگیرم...ال ...

الهی دورت بگردم همچنین تو خانوم مهربون♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

الهی دورت بگردم همچنین تو خانوم مهربون♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

عزیزدلی شمااااااااااااااااا❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘😘😘

برای نی نیت همیشه انرژی مثبت بفرست باهاش صحبت کن برای آرامشش شکمتو با روغن ماساژ بده قران و اذان براش بذار ی سری موسیقی های آروم براش بذار😍😍😍😍افکارت رو هم مراقبت کن خیلی اثر داره

عزیزدلی شمااااااااااااااااا❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘😘😘 برای نی نیت همیشه انرژی مثبت بفرست باهاش صحبت کن برای ...

عه چه خوب😍چشم💜💟💜

2823
2791
2779
2792