2777
2789
من خودم به شدت اعتقاد دارم اما نمیدونم چرا خدا منو فراموش کرده😔😔

گلم خودتو ناراحت نکن آدم بی شعور همه جا هست ...مواظب تو دلیت باش منم مث شمام لکه بینی دارم ... مطمعنا الان وضع ما با خانومای دیگ فرق داره ... دکتر بهم گفت بیشتر از۵ دیقه اینا سرپا نباش ... یعنی باید خیلی مراقب نی نی باشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظر من قبل از هرچیز آرامشتو حفظ کن ... اگ تو حرف خیلی مهمی پیشش نداری دستشو پیش،خونواده همسرت روکن ...

دقیقا اما خیلی پرو رو تر از این حرفاست حتی زیر بار حرفایی که به خواهر شوهرم زده نمیره

اولا مثل خودش حاشا کن و هرچی حرف  زده رو بگو داره دروغ میگه 

دوما ازش بپرس کی گفته بچم شبیه برادرم میشه  روبه رو کن ببین کدومشون داره دروغ میگه بعدشم هیچوقت باهیچکش دردودل نکن

من یه برادر دارم که ۱۰ سال از من کوچیکتره و تمام جونمه متاسفانه مشکل ذهنی داره جاریم یو استفاده کرد ...

تا اینجا بگم خیلی بیشعورن من هر کسی که بیماری رو مسخره میکنه میگم سر خودش بیاد تا بدونه 

بخدا الان که دارم اینو براتون مینویسم تمام صورتم از اشک خیسه...چون من باردار شدم همه جا پر کرده بچه ...

من جای توبودم حرصشو درمیاوردم وپیش خانواده شوهر لوس میکردم خودمو ب حرفاشم اهمیت نده واکنش نشون نده‌اون همینو مخواد بیخیال باش 

پدرم همه چیزم بود .....
تا اینجا بگم خیلی بیشعورن من هر کسی که بیماری رو مسخره میکنه میگم سر خودش بیاد تا بدونه 

انشاالله که سر خودش بیاد تا بفهمه چه آتیشی به دل من زده من بچشو نفرین نمیکنم خودشو میکنم

ببین عزیزم من شش ماه پیش این اتفاق برام افتاد حاریم جون  بچه یک ماهشو که مشکل تنفسی داره قسم خورد که درددلهامونو نگه به کسی ولی خرفهای منو که اصلا حرف خاصی هم نیودن هزارتا دروغ و حرفهای تو دل خودشو قاطیسون مردو رفت به خانواده شوهر گفت 

درحدی که کار مادرشوهرم به بیمارستان کشید 

خلاصه من از طریق خواهرشوهرم فهمیدم داستانو 

به هرحال همون روز با کلی اعصاب خوردی و داغونی سیمکارتمو جلو شوهرم شکوندم 

الان با هیچکدوم رابطه ای ندارم فقط دو سه هفته یکبار با شماره همسرم به مادرشوعرم زنگ میزنم احوالشو میپرسم