اینجور آدما خوب میدونن کیا دهنشون قرصه میان هرچی چرت و پرت و عغده دارن پیشش خالی میکنن... اگرن برن پیش ی سلیطه ای مث خودشون حرف بزنن آبرو براشون نمیزاره
جواب پیام ندادم انگار نه انگار پیامی برام ارسال شده سریع هم پیام پاک کردم بعد مدتی هم دیدمش هیج کدوم به رومون نیاوردیم ودیگه هرگز پیامی از گوشی جاری به گوشی من ارسال نشد واینگونه بود که شر جاری از زندگی ما از همان ابتدا بریده شد حالا بعصی وقتا میخواد سوسه بیاد من بد جلوه بده ولی جلوش درمیام
لطفا لایک نکن ممنونبراخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستیاللهم صلی علی محمد و آل محمد
مرسی مهربونم من تو خانواده با سیاستی رشد نکردم . هیچی بلد نبودم اینجا متوجه شدم چی به چیه
تا میتونی از تجربه بقیه استفاده کن .این جوری همیشه تو زندگیت یه پله که نه چند پله جلوتری .همیشه سعی کن شنونده خوبی باشی .کلی تجربه کسب میکنی سیاست بدست میاری
بنظر من قبل از هرچیز آرامشتو حفظ کن ... اگ تو حرف خیلی مهمی پیشش نداری دستشو پیش،خونواده همسرت روکن ... مثلا تو این ی موردو ک توهین ب داداشت بوده حتمن بگو اگ اونطورزک میگی حرف مهمی پیشت داره اونه ک باید بترسه ازینکه آبروش بره